iPhone 4S – nedostupny pre hovory i napriek signalu

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 4S – nedostupny pre hovory i napriek signalu

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 641 )
  • Autor
    Príspevky
  • #81521
    Robik
    Účastník (Participant)

    Mate s novy 4S tiez tento problem? … i napriek signalu (uplne jedno aka intenzita/sila), ci lezi na stole, alebo ho drzim v ruke, asi 90% vsetkym, ktori mi volaju, T-Mobile oznami, ze som nedostupny. Ked ja chcem volat, tak asi 50% pokusov je neuspesnych, len to zapipa a volanie sa ukonci.
    Ak sa vsak pokusy volat hned na to opakuju (prichodzie i odchodzie volania), uz nie je problem. Nanestastie, len na chvilu :-(
    Presiel som s nim takmer celu Bratislavu … problem sa vyskytol vsade (vonku, vnutri).
    Telekom poradil vypnut 3G pripojenie … ale to sa na nom neda.

    #287200
    scenic
    Účastník (Participant)

    Nastavenie / vseobecne / siet tam vypnes 3G ale to podla mna nepomoze a bude to este horsie. Toto bude problem siete a nie telefonu.

    #287231
    Robik
    Účastník (Participant)

    V iOS 5 v novom 4S nie je volba na vypnutie 3G … teda aspon ja ju tam nemam.
    Problem mam i pri zapnutych/vypnutych mobilnych datach alebo wifi, v akomkolvek prostredi, aj ked je plny signal.
    Predtym Nokia N97mini … data i hovory .. nikdy ziaden problem … na tych istych mestach.

    #287252
    wakkee
    Účastník (Participant)

    toto je tiez znamy problem ale apple sa zatial k tomu nevyjadruje. v iOS5 sa neda disablovat 3G
    uz sa testuje 5.0.1, snad bude riesit tieto problemy

    https://discussions.apple.com/message/16598441?tstart=0#16598441?tstart=0

    #287263
    madaraszko
    Účastník (Participant)

    ja som mal problem s tym ze som na karte nemal aktivovany clir no v iphone sa ho podarilo zapnut pravdepodobne pri vymene karty to ostalo zapnute ale to je jedno podstata je v tom ze ked som sa potom stazil volat tak len zapipal presne ako tebe a koniec… a mne sa tiez nikto nedovolal, potom som to vypol a bolo to ok. Tak skus pozriet este nastavenia iphone a uvidis.

    #287474
    enko
    Účastník (Participant)

    trosku OT, ale snad pomoze: problem ktory popisujete, teda ze vytocis cislo a ked uz cakas spojenie, iphone len 2 ci 3krat pipne a sam zlozi mam aj ja na iphone 3G a robi to od zaciatku, je to nepravidelny jav, niekedy sa mi stane ze takto dam vytocit aj 3krat za sebou cislo a 3x za sebou spadne hovor – to je co sa tyka odchadzajucich hovorov. co sa tyka prichadzajucich hovorov – je pravda, ze sa stava, tiez nepravidelne, ze jednoducho sa mi ludia nevedia dovolat, pocuju klasicky dlhy ton, akoby mi mobil zvonil a pritom na mojom iphone 3G nevidno vobec nic, pritom siet je aktivna, ja som si na tento stav zvykol, horsie je sem tam vysvetlovat ludom, ako je mozne ze neviem nic o ich hovore, kedze oni poculi v telefone dlhy ton, akoby telefon normalne zvonil – len ja som neprijal hovor. O tejto chybe viem aj od mojho bratranca kt. ma iphone 4, zije v USA pouziva AT&T siet, telefon bol brany na pusal priamo z AT&T. Osobne si myslim ze to je asi nejaky skryta chyba iphonov, ale ako vravim, kedze je to nahodny jav – zvykol som si.

    #287498
    Man
    Účastník (Participant)

    enko to co si pisal robi aj mojmu otcovi a ma t mobile a mobil nokiu

    #287568
    Demo2912
    Účastník (Participant)

    zdravim vsetkych. ja mam obdobny problem:

    to, ze niekedy mi nevie odoknut sim kartu a musim ju vybrat, vlozit spat a potom to vacsinou ide by som este ako tak prezrel. Co je vsak vacsi problem je, ze cca 90% mojich hovorov najprv zlyha a az na opatovne vytocenie sa dovolam + ludia sa mi nevedia dovolat a pride mi len sms o zmeskanom hovore napriek tomu, ze som online.

    Mam Telekom, ale kamos co robi v Orange tvrdi, ze maju ten isty problem. Uz som aj rozmyslal, ze im ho pojdem vratit a budem ziadat zrusenie zmluvy, ale myslim, ze je moznost odstranit to nejakym updatom softveru, co vy na to?

    Dik Demo.

    #287578
    gaboc
    Účastník (Participant)

    Kolega kupil v stredu novy biely 4S 16 a hodinu sme zapasili, kym sa nam ho podarilo vobec spustit, nechcelo to zobrat pin simky telekomu a itunes ho vobec nevedel detekovat, ked sa nam ho podarilo rozbehat, nastal sok, vyssie uvedeny problem! Telefon zazvoni raz z 5 pokusov a hoci volajuci pocuje ton zvonenia na 4ske ani zmienka o prichadzajucom hovore, ziadne zvonenie, ani ziadne graficke znazornenie prichadzajuceho hovoru, a nakoniec ani ziadna lista ci ikonka zmeskaneho hovoru, pritom signal je plny a volajuci pocuje vyzvanaci ton. Podla zahranicnych for to vyzera na poriadne fiasko, hoci apple to zatial nechce priznat.

    #287634
    Man
    Účastník (Participant)

    Tak tatino si pred hodkou kupil iPhone 4S a mobil je zapnuty a pritom sa mu nejde dovolat ten mobil sa tvary ako keby spal a ked on zavola tak to ide.Jedine co mu pride je SMS ze pocas nedostupnosti ho kontaktoval…….. Boli sme to vratit a povedali nam v Telekome ze zajtra aby sme prisli zavola technikovi a mobil nam vymeni kus za kus. Skusali sme sim aj do mobilu HTC a tam ten problem nebol. Aj sme volali na zakaznicke centrum a ze mame vypnut 3g siet :DDDDDDDD pritom tam sa to ani neda. Mam iphone 4 a nemam takito problem teraz neviem ci to je vyrobna vada alebo zly software.

    #287702
    wakkee
    Účastník (Participant)

    mne take nieco nerobi, ale robil mi to HTC ked som bol v miestach kde bolo vela ludi a boli pretazene btsky.

    #287703
    Demo2912
    Účastník (Participant)

    toto nema nic spolocne s pretazeniami. skusal som iny telefon na tych istych miestach a bez problemov. robi to v podstate len na iPhone 4S. Obavam sa, ze ani vymena kus za kus nepomoze. v Orange kamosi skusali cca 5 ks a vsetky to robili, takze pene hanba. stale rozmyslam nad vratenim, ale na druhej strane stale verim, ze s tym nieco spravia, teda, ze sa to bude dat odstranit softverovo. zatlka aj telekom, na hotline sa vyhovaraju na uplne blbosti. fakt hanba. a teraz este aj zvysia cenu toho telefonu. to uz je na Slovensku fakt vsetko mozne? vadny tovar sa skor zvykne zlacnovat, nie zdrazovat. HANBA. Je mi z toho zle.

    #287711
    howoarang
    Účastník (Participant)

    ja mam iphone 4S asi 5 dni, ale nic take sa mi nestalo, od t-comu…

    #287712
    Leryth
    Účastník (Participant)

    apple uz nieje znacka kvality – je to riadny bordel :(( ale aj tak ho mam rad lebo som si zvykolxDDD

    #287715
    Demo2912
    Účastník (Participant)

    @ howoarang, tak to si asi jeden z mala. v Orange viem o cca 7 ludoch a v Telekome cca tiez o 7, co im robi presne to iste co mne.

    #287727
    howoarang
    Účastník (Participant)

    neviem teda, ako hovorim, mam ho asi 5 dni, kupoval som ho v t-come za full cenu a este cakam na odblokovanie, lebo tam mi ho odblokovat nevedeli. Zatial teda pouzivam t-comacku simku a s nou pri volani nemam ziaden problem. uvidim, ked mi ho odblokuju, ci to bude fungovat v pohode aj s O2 kartou.

    #287729
    wakkee
    Účastník (Participant)

    howoarang> ked ti ho hned neodblokovali, chod do inej predajne. Ja som takto kupoval v piatok a na mieste mi ho podla imei odblokovali a doma bez problemov fungoval.

    ale k teme, pouzivam ho od piatku s orange kartou a zatial som popisovane problemy nezaznamenal

    #287741
    howoarang
    Účastník (Participant)

    no ved prave, musim zajst asi do Trnavy do znackovej predajne.

    k teme..
    ake pouzivate sim karty, co mate problem s telefonovanim?
    micro simky alebo zostrihnute klasicke simky?

    #287745
    Leryth
    Účastník (Participant)

    a aky je rozdeil medzi micro sim a rostrihnutou sim ? ved je to to iste ni?

    #287748
    howoarang
    Účastník (Participant)

    no neviem. co mam ja simku z o2 asi 2-rocnu, ta ma velky cip a ked mi ju v O2 predajni zostrihavali, museli kusok odstrihnut aj z cipu z jednej strany. Nove simky uz maju uzky cip, takze taku simku ked zostrihnu, tak cip zostava cely… tak preto sa pytam, ci ti, co maju problem s hovormi, ci nahodou nemaju zostrihnute simky s velkym cipom, ktory by mohol byt poskodeny.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 641 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.