Neprihlásený (Prihlásiť sa)
    • Reklama:

Nie ste prihlásený

Prihláste sa, alebo sa za 5 sekúnd zaregistrujte, ak ešte nemáte účet.

Vanilla 1.1.4 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

• CommentAuthordenton
    • CommentTime03-09-2010 12:24

zdravím, tento chlapík (peter.bennar@gmail.com) chce odomňa kúpiť iPhone. Zistil som, že už tu v minulosti skupoval viaceré iphony, ale jeho účet "mobilos" tu bol zabanovaný. Vedel by mi niekto povedať prečo? Z jeho jednania zatiaľ nemám dobrý dojem, pripadá mi ako nejaký šmelinár.
    • CommentAuthorflipper22
    • CommentTime03-09-2010 12:42

daj si do googlu jeho meno a uvidis co ti vsetko vyhodi...mrtee vela veci predava...ale racej si to skontroluj sam, nechcem byt ja ta cierna ovca ktora by na niekoho zle povedala...
    • CommentAuthormha
    • CommentTime03-09-2010 12:43

Čo je to šmelinár? To, že niekto chce niečo kúpiť a potom so ziskom predať? Na tom nevidím nič zlé.
    Tipujem, že zabanovaný bol preto, lebo sem dával podnikateľskú inzerciu.
    •  
      CommentAuthoricefire
    • CommentTime03-09-2010 13:37

Ten clovek podla google robi v Traco computers :) Cize by som sa toho vobec neobaval. A aj mne chceli dat banana, za to ze som tu ponukal viac iPhonov, pricom ich bezne berieme na firmu (treba brat s rezervou preto).
    •  
      CommentAuthorsleepwalk3r
    • CommentTime03-09-2010 13:43

@icefire
    hej.. a podla tvojej filozofie robi aj v SWP a pre mobilmaniu; fony.sk; macplanet a mnohe dalsie...
    asi dost sikovny chalan s kopou volneho casu...

to ze vidis jeho kontaktne udaje v inzercii na stranke traco computers este neznamena ze tam robi ;)
    • CommentAuthordenton
    • CommentTime03-09-2010 14:04

Nakoniec mu to nepredám, takýchto ľudí nebudem podporovať.Moju zvýšenú cenu (v podstate moju pôvodnú, tá jeho bola dosť stlačená) odmietol. Podľa Googlu takto šmelinuje od roku 2002 ak nie aj dlhšie
    •  
      CommentAuthoricefire
    • CommentTime03-09-2010 14:10

denton a mas to este aktualne? Dnes mam totiz ist s kamosom ako dozor kupit do BA jedno pomerne nove 3G-cko, ale 8GB, takze ak to tvoje nema extremne skrabance a vedel by si spravit splnomocnenie u notara na reklamaciu v Orange, tak by som ho prehovoril na tvoj :)
    • CommentAuthordenton
    • CommentTime03-09-2010 15:14

Je to stále aktuálne, nemá ani škrabanec, kedže mi v júli 2010 dali v servise úplne nový kus aj s novým príslušenstvom. Som ale z Modry a už som na ceste domov... Napíš mi na email, dohodneme sa
    •  
      CommentAuthoricefire
    • CommentTime03-09-2010 15:21

Napisany mail :) Dufam, ze sa to stihne do 19.00 aj s tym notarom. Viac cez mail.