Neprihlásený (Prihlásiť sa)
    • Reklama:

Nie ste prihlásený

Prihláste sa, alebo sa za 5 sekúnd zaregistrujte, ak ešte nemáte účet.

Vanilla 1.1.4 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    prosim o radu pri tomto probleme, iphone 2, 8gb, iba emergency call, dovolat sa mi da, ale nemozem s nim nic robit, na displayi zobrazuje len kabel usb a itunes ikonku, dik
    •  
      CommentAuthorPeko00001
    • CommentTime03-09-2010 12:00

skusal si restore?
  2.  
    sim card inserted in this iphone does not appear to be supported
  3.  
    toto my vahadzuje... ako mam spravit ten restore?
    •  
      CommentAuthorPeko00001
    • CommentTime03-09-2010 12:15

odkial je ten iphon?
  4.  
    usa, ale mne predtym pekne fungoval, nebol s nim ziaden problem len ten upgrade z itunes ho dal dole :p
    •  
      CommentAuthorPeko00001
    • CommentTime03-09-2010 12:20 upravené

jasne ze fungoval lebo bol odblokovany. je vseobecne zname ze telefony USA su blokovane a tym padom ked si urobil update telefonu tak sa ti zablokoval.
    Riesenie: musis vlozit kartu operatora at/t aby sa telefon prostrednictvom iTunes aktivoval, dalej spravit jailbreak telefonu a nasledne ho odblokovat na SK operatora
  5.  
    hmm, dakujem za info, takze teraz idem zhanat kartu at/t :)) a ako spravim ten jailbreak a ako ho odblokujem?
    •  
      CommentAuthorPeko00001
    • CommentTime03-09-2010 12:28

vsetky otazky odpovede a riesenia najdes tu:
    http://forum.iphone.cz/viewforum.php?f=128
  6.  
    dakujem velmi pekne, cenim si ochotu :)
    • CommentAuthormato23
    • CommentTime03-09-2010 12:34

aky mas FW??lebo viem ze tieto stare IP stacilo len urobit JB a uz bol aj activovany a aj JB...
  7.  
    neviem ti to povedat, ako to zistim? na jednej stranke som nahadzoval s.n. a vyslo mi ze iphone 1 ak ti to pomoze
  8.  
    presny fw neviem
    •  
      CommentAuthorPeko00001
    • CommentTime03-09-2010 12:55

drz sa postupu co som ti dal. zistovat aky mas fw je uplne zbytocne pretoze najskôr musis vlozit sim card ...atd, atd, atd
  9.  
    ok, vdaka, idem zhanat kartu :)
  10.  
    mam uz at&t kartu, posunul som sa dalej vyuzil som tento navod http://www.macplanet.sk/portal/?p=474 vsetko je ok, len ten iNdependence program neviem spustit... nejaka nova rada?
    •  
      CommentAuthorPeko00001
    • CommentTime04-09-2010 09:15