Neprihlásený (Prihlásiť sa)
    • Reklama:

Nie ste prihlásený

Prihláste sa, alebo sa za 5 sekúnd zaregistrujte, ak ešte nemáte účet.

Vanilla 1.1.4 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

•  
      CommentAuthorH1tM4nCoRp
    • CommentTime02-09-2010 15:56 upravené

lock
    • CommentAuthorAndrej12
    • CommentTime02-09-2010 16:43 upravené

kolko by si chcel za samostatnu klavesnicu ?
    •  
      CommentAuthoryurayko
    • CommentTime02-09-2010 17:55 upravené

tu klavesnicu mam, teda mam obe, ale tu bielu by som ti mohol posunut ak by si chcel

plus tu hlinikovu by som tiez posunul ak niekto chce, je este v zaruke, dam ju za pajcku ;)
    •  
      CommentAuthorH1tM4nCoRp
    • CommentTime02-09-2010 20:03

za klávesnicu 50 a rovnako aj za myš

-yurayko mam napad co hovoris zeby sme to urobili takto tu staru applacku kejbordu ak je bt a este by si prihodil tu hlinnikovu a ja ti posuniem tu wirelesku najnovsiu ;) co hovoris?
    •  
      CommentAuthoryurayko
    • CommentTime02-09-2010 20:35

Aka je najnovsia? Prepac, ale teraz som Ta asi nepochopil :(
    •  
      CommentAuthorH1tM4nCoRp
    • CommentTime02-09-2010 20:36

http://mzone.sk/katalog/klavesnice-a-mysi/produkt/apple-wireless-keyboard/
    toto som myslel... ;)

a vlastne ze ty by si pustil tu kablovku a plus tu staru BT
    •  
      CommentAuthoryurayko
    • CommentTime02-09-2010 20:52

Jaaj, sme sa nepochopili :) Ja mam uplne vsetky momentalne. Tu bielu mam aj v prevedeni BT a aj kablovu, no uz je akasi zazltla, preto ju drzim iba ako taku nudzovku, ked sa nieco poserka. Nepouzivam ziadnu z tych klavesnic, len rozmyslam, ze by som tu hlinikovu ( bezdrotovu ) vybalil a objednal k nej Magic Trackpad. Iba na otestovanie, aby som mohol potom porovnavat :)
    Takze asi taq. Ja sa ich nepotrebujem zbavit, mne nezavadzaju. Len som si povedal, ze ked pojdem teraz po vyse roku na Slovensko, ze by som to niekomu u nas posunul. Predsa sa to tazsie zhana na Slovensku a aj to stoji viacej ako inde na zapade.
    Ja si potom kupim dalsiu, ak budem potrebovat a mozno aj vydaju v buducnosti nieco nove ;)
    • CommentAuthorluski
    • CommentTime03-09-2010 11:20

Ahoj

mam BT klavesnicu aj mys, presne ktore zhanas na vymenu. Ak chces vymenim ti to za tvoju klavesnicu a mys. Posli nejaky navrh. Som tiez z BA.
    •  
      CommentAuthorH1tM4nCoRp
    • CommentTime03-09-2010 18:27

dakujem, vsetkym dnes som to cele predal ako set za 90 eur