cavte, chcel by som sa spytat z kade ste kupili Mini DisplayPort to VGA Adapter a Mini DP to HDMI Adapter with Audio Support pre svoj Mac-ik. A ci sa vobec oplati kupovat original kable z apple storu z kosic alebo BA. Napiste vase skusenosti dik.
Mpja skusenost: Original kablik minidvi na vga..... cca 20 € uz nepamatam.... Odisiel po asi 100hodinach a vitahoval sa so zdierky.
Fake z ebayu : 4 $ je to mohutnejsie a tuhsie ale drzi a slape ako dabel.
Navyse pred mesiacom som si z ebazu kupil za 8€ original apple minidisplay na hdmi (bez zvuku)
Keby to bol super jedinecny kabel ze novy nezozeniem... ale ked viem ze ked ho stratim tak ma to nebude hnevat ako 30€ kablik a ze si obratom kupim novy tak preto je to jasna volba.
Ja som si objednal na eBay fake redukciu MDP to HDMI za 14$ a cinan mi omylom poslal MDP to DVI. Napisal som mu, ze ja som to chcel k telke s HDMI a teraz mi je nanic. A on, ze nie je problem, posiela mi gratis MDP to HDMI, co som povodne objednaval. No tak mam za 14$ obe redukcie :)
Ja mam z Kosickeho iStyle kupene balenie od firmy Griffin. Je v nom prevodnik MDP>HDMI a HDMI>DVI. Nepamatam presne kolko to stalo, ale sluzi zatial velmi dobre, HDMI prenasa samozrejme aj zvuk.
@MooDy ty mas uz asi nejaky novsi MacBook Pro co? Lebo ja mam MacBook Alu late 2008 a tam MDP neprenasa zvuk, takze aj ked mam kabel s podporou zvuku, tak mi je nanic, a taham este dalsi kabel z vystupu pre sluchatka...
nene, je to najnovsi MB White Unibody, model 2010 (z toho "ticheho" upgradu). 2.4GHz Core 2 Duo a nVidia 320M. Je to tusim prvy MB (nie pro), ktory ma zvuk cez HDMI.
to Hurfo: pocuj a to ti z USA dorucia fakt zadara??? a platis kde?? na poste? pride to ako dobierka?? ak vies tak mi este pls porad aky je rozdiel medzi tymto