mne to pripada nahodou mile a zabavne,,, tu by to bolo maximalne neprehladne, kto bude citat 9 stran komentov kto ma co doma? nikto ale ked Ti dotaznik vyhodi cisla k jednotlivym produktom , hned je to zauimavejsie,, !! len treba doplnit vsetko co existuje a aj existovalo :)
Na tom dotazniku sa neda vyplnit viac pocitacov. Ja mam totiz doma iMac a Macbook a v robote este Mac Pro a frajerke som prave dal moj stary mini, lebo sa jej pokazil biely 17" iMac (a to ma ona este svoj biely macbook).. a ty mi davas ponuku zakliknut iba jeden comp, jeden procak, jednu ram, jeden display ?? To sa neda :))
A sakra teraz nemozme vediet kolko ma piggee doma apple zariadeni. To je strasne. Urobte s tym niekto nieco. Najlepsie by bolo keby si nam (piggee) napisal kolko mas vsetkych apple zariadeni najlepsie ked budes pocitat aj kable a napajace .
Hurfo: tu vobec nejde o mna, ale ked sa sem budu davat z toho nejake vysledky, tak mna osobne by napriklad zaujimala statistika, ze nie len aky maju ludia najcastejsi desktop, ale aky maju k tomu aj notebook ako doplnkovy prenosny stroj a v akych konfiguraciach bol napr. najcastejsie tento druhy stroj kupovany... tak isto by ma celkom zaujimal udaj, ze kolko ludi popri jablku zivi doma este aj PC. Ked uz robit nejaky prieskum medzi navtevnikmi tejto stranky, tak to robit poriadne. Iniciativa to bola fajn, ktoru beriem, ale preco sa my slovaci uspokojujeme s ciastkovymi rieseniami ked nieco robime a nechceme sa na veci radsej pozriet komplexnejsie, aby z toho naozaj aj nieco bolo? Keby sa jednalo o naozaj zmysluplny prieskum, tak by v konecnom dosleku popper na tom mozno nieco aj trhol, lebo tie data pri vacsej konkretnosti a uz s nejakou reprezentativnou vzorkou by boli zaujimave pre viacej ludi aj pre svoje podnikanie a podla mna by sa mu o tie data ozvalo par zaujemcov.. Mozno by som aj patril medzi nich..