Neprihlásený (Prihlásiť sa)
  1.  
    Caffte, dneska som si kupil stary macbook black 2.2, chalan co to predaval mal tam iba windows 7 bez mac-u proste nemal tam mac osx (ale to je proste jedno) uz polka dna som stym zabil ze som skusal sformatovat cez target disk mode, potom nabootovat z DVD-cka ale nedalo sa mi to nainstalovat, ale teraz uz sa mi neda ani nabootovat z DVD-cka a proste mi ukazuje iba toto: http://helpmevictor.com/wp-content/uploads/2009/12/823046286_1d09bc6c2d.jpg

cital som na zahranicnych forach ze: replace the hard drive....ale to sa mi neche verit, lebo sak pre par hodinami som este vypinal ten macbook z windowsu, a potom som ten disk s formatoval...a teraz uz proste nejde....nechapem ztoho.
    •  
      CommentAuthorraul
    • CommentTime13-03-2010 20:46

Cize vlozis dvd, restart (vypni, zapni) a drz alt... Nenabootuje z dvd?
    •  
      CommentAuthorRado2711
    • CommentTime13-03-2010 20:52

alebo drz pismeno C
    •  
      CommentAuthorraul
    • CommentTime13-03-2010 21:02

alt ti da na vyber zo vsetkeho coho mozes bootovat, c bootuje priamo z cd/dvd, takze je to jedno, ale sa mi nechce verit, ze neda moznost nabootovania...
  2.  
    dakujem Vam chlapci, ale nic nefunguje, toto vsetko som uz skusal cely den stale dookola, bez baterky s baterkou...proste to nejde...
    •  
      CommentAuthorSali
    • CommentTime13-03-2010 22:00

mozno kvoli tomuto tam nemal osx, skus sa popytat byvaleho majitela, ci tam nie je nejaky hacik
    •  
      CommentAuthorGuess
    • CommentTime13-03-2010 22:04

nasiel som take nieco, myslim zeby to mohlo pomoct:

http://support.apple.com/kb/TS1440?viewlocale=en_US
  3.  
    no skusal som aj toto Guess, ale dikez, nepomohlo nic zatial...
    nechap pokvasit, zajtra mozno daco ztoho bude, ked nie tak v pondelok berem na diagnostiku, diky chalani za tipy :)
    •  
      CommentAuthorEdDy
    • CommentTime13-03-2010 22:28

aspon sa to vyplatilo cenovo kúpiť ?
    •  
      CommentAuthormacblogger
    • CommentTime13-03-2010 22:32

nechapem co riesite ?
    najlahsie riesenie je vymena disku, nove su od 30 eur z obchodu, a stary moze posluzit ako externy.