Mám problém so synchronizáciou fotiek do iPodu classic 160 GB, konkrétne keď mám pripojený iPod a prejdem v iTunes na oblasť Photos, kde zaškrtnem sync s iPhoto tak mi niečo natiahne (833kb) a vypíše mi " The iPod "Názov iPoda" cannot be synced. The required file cannot be found". Hudba, video aj ostatné bez problémov len fotky nejdú. Vyskúšal som to aj na MacBookPro a aj na iMacu s OS X Leopard a na oboch mi vypíše to isté. Ako keby som mal niečo, nejaký file poškodený v Library v oboch Macoch ale vôbec neviem kde mám hladať a čo robiť. Restor som už tiež vyskúšal ale stále to isté. Prosím, neviete niekto poradiť, dosť ma to štve pretože som to využíval ako zálohu, hlavne na tie fotky. Dík
mne toto robil s iPhonom. Tiez mal problem synchronizovat fotky a tiez vypisalo tu istu error hlasku. Vyriesil som to rebuildnutim iPhoto library (pris starte iPhoto drzat alt+cmd)
sleepwalk3r: a čo tam treba všetko zaškrtnúť, lebo som tam mal zaškrtnuté len "Rebuild the photos small thumbnails" a keď som to spustil s týmto tak mám st=ale stav nezmenený, stále ta istá hláška.