Velmi dobra vec:)....o tom som ani nevedel:):...cena sa mi zda taka celkom primerana kedze bez elektrickej energie dokazes nabit iPhone:)....rozmyslam nad kupou:)...urcite si ju pozriem ked budem niekedy v BA:)
Ja ešte pokukám po internete. V týchto Bratislavskych obchodoch je to moc predražene. Napriklad som si z Košíc objednal obal na iPhone za 5 € a v Bratislave ho mali za 20 €
No nepotesim ta s informaciou, ako dlho sa nabija. Doba je od 6 - 8 hodin. Vydrzi na beznu prevadzku 120 hodin, internet 3 hodiny, video 3 hodiny, mp3 8 hodin
Ta vydrz na nabijanie je konkretne na tuto nabijacku. Ale doba nabijania je diskutabilna. Pretoze ked je vonku vyse 30°C a na oblohe nieje ani mraka tak sa nabije podla mna rychlejsie. Ale ked je pod mrakom že je iba svetlo, ale nie priamy svetelny luc, tak to moze trvat dlhsie.
Tak ako pise Adrian91, tiez by som tipol, ze sa to bude cez slnecne svetlo nabijat velmi dlho. Ja mam skusenosti s takmer takou istou bateriou http://bit.ly/5zCG9O, ibaze bez solarneho nabijania a aj zo zasuvky sa bateria nabija cca. 3 hodiny, takze tych 6-8 hodin cez slnko sa mi zda realne. A neviem neviem ci by take nepravidelne nabijanie cez slnko nemalo zly vplyv na celkovu vydrz.
@vojtacz-ak ideš mimo civilizacie, tak by som si kupil univerzalnu solarnu nabijacku. Ma vacsiu plochu solarnych clankov-rychlejsie nabije zariadenie a mas ho pripojene kablom. Ja som kupil nabku za par korun, mam ju prichytenu na barohu a to co nabijam je v batohu chranene. A nemas to jednoucelove-sice iphone zastane viac zariadeni - navigacia, telefon, mp3 a i. Ale ak mam povedat pravdu, na ture radsej volim oregon a nokiu :) Lepsia navigacia a tel, vydrzi tyzden nabity.