Neprihlásený (Prihlásiť sa)
    • CommentAuthormadmann
    • CommentTime13-03-2010 11:17

zdar ludia. neudupte ma hned pod zem kvoli tej nokii, ale rozhodujem sa medzi tymito dvomi telefonmi. išli by ste jednoznačne do ufóna? a ked uz, tak mam kupit 3GS, alebo pockat na novy ufón? vdaka.
    •  
      CommentAuthormonicqa
    • CommentTime13-03-2010 11:23

mas mac? tak iphone
    •  
      CommentAuthormrzo
    • CommentTime13-03-2010 11:33

Hmm radsej tie nove HTC (Desire, Legend...) s Androidom ako tu Nokiu - vyzera hrozne a nemyslim len dizajn zariadenia...
    • CommentAuthormadmann
    • CommentTime13-03-2010 12:01

monicqa: mam mac. ak by som nemal, tak bol by som o nieco ochudobneny pod windowsami?
    • CommentAuthorAdrian91
    • CommentTime13-03-2010 12:06

no to by aj mna zaujimalo ci je nejaka zmena v pripojeni iphona na macu a windowsu
    •  
      CommentAuthormonicqa
    • CommentTime13-03-2010 12:12

jedna vec je samotny itunes, ktory je pod windowsom dost hrozny. ak by si bol windowsak, asi by si mal hudbu niekde inde. na synchro s iphonom ale "treba" itunes.

druha vec su aplikacie - mnohe skvele apps maju verziu pre iphone a desktop, a ta desktopova pocita s macom.
    takze podla mna pod macom je pouzivania iphonu omnoho komfortnejsie, kedze je to pod jednou strechou.

mat windows, asi si kupim tiez nejaku nokiu alebo htc.

a este jedna vec ktoru som nespomenula - internet v mobile. ak nemas/neplanujes, vela moznosti iphonu tym padom nevyuzijes, a je zbytocne za to platit.
    •  
      CommentAuthorXorpi
    • CommentTime13-03-2010 12:12 upravené

Bez všetkého ber iPhone 3GS. Ja som sa rozhodoval zas medzi tými novými X6 modelmi - Xpress a nakoniec som si vybrali iPhone 3GS. Výborné vyhotovenie (Nokie sú plast...), dizajn, neskutočne mnoho aplikácií na Apple App Store + dokonalá súdržnosť s Macom.

Jediná možnosť je počkať tak 2 mesiace, kedy by už mal Apple predstaviť nástupcu 3GS.
    •  
      CommentAuthorsleepwalk3r
    • CommentTime13-03-2010 12:24 upravené

pockat cca dva mesiace na predstavenie, potom cakat dalsie dva kym, sa zacne predavat, potom cca tri mesiace kym sa oficialne dostane na slovensko, a mozno niekedy v decembri aj naozaj budu mat nasi uzasni operatori nejake kusy na sklade (vlastne skusenosti s 3GS - 32GB)
    •  
      CommentAuthormacblogger
    • CommentTime13-03-2010 12:24 upravené

medzi dalsie plus iphonu sa moze zaradit bazarova cena - kde si apple produkty vseobecne drzia vyssiu hodnotu, teda nokia pri rovnakej kupnej cene sa predava lacnejsie - co je pre teba ako predavajuceho nevyhodnejsie.

EDIT: Xorpi: uslo mi nieco ? iphone nie je z plastu ???
    • CommentAuthorAdrian91
    • CommentTime13-03-2010 12:24

Ja by som necakal. Nevies kedy to pride a co to bude. Moze to byt o tyzden, moze to byt o pol roka. Radsej si ho kup a uzi.