Neprihlásený (Prihlásiť sa)
    • CommentAuthormmiikkii
    • CommentTime12-03-2010 14:43

Zdravim,

nakolko sa mi nedari rozbehat tento tablet pod macom, chcem vas poprosit o radu, resp ci s tym ma niekto skusenosti. driver z genius stranky nefunguje a nic co som nasiel na googli mi nepomohlo...

tablet funguje, ale skor ako mys, teda ak taham pero z jednej strany na druhu tak cakam ze prejdem aj cele rozlisenie monitoru, ale na monitore sa dostanem tak do polovice :)

ak niekto vie, dajt eprosim vediet.

dik
    •  
      CommentAuthorCengis
    • CommentTime12-03-2010 16:30

Skús si to zosynchronizovať. Poprípade tu máš na to driver pre Mac OS X: http://www.x-drivers.com/catalog/drivers/graphics_tablet/companies/genius/models/g-pen_560/12919.html
    • CommentAuthormmiikkii
    • CommentTime12-03-2010 18:11

Cengis, dakujem no tento driver som skusal. Toto iste je na stranke vyrobcu no problem je ze install neprebehne, tvari sa ze instaluje na vzdy sa vrati na zaciatok instalacie, toto mi nepomoze :)

poskusam este pogooglit a ked nic tak ten hnusny genius zahodim :!
    •  
      CommentAuthorDelfor
    • CommentTime12-03-2010 19:38

Tiez som toto riesil par rokov dozadu...nakoniec som sa na genius vykaslal a kupil wacom.
    •  
      CommentAuthormarekv
    • CommentTime12-03-2010 20:53 upravené

experimentovats geniusom a podobnymi nanic znackami je stracanie casu, treba dat radsej o 5korun viac za wacom a bude to bezproblemove a hlavne kvalitne

vlastna skusenost
    • CommentAuthormmiikkii
    • CommentTime12-03-2010 21:34

njn mate pravdu, ked som to kupoval ece som nemal mac a na ie moje obcasne cmaranice mi to stacilo :)