Ak by vas napadla nejaka aplikacia, ktoru by ste chceli pre svoj iPhone, tak skuste napisat :) v pripade ze sa nejedna o zlozitu aplikaciu (ktoru by som si este asi netrufol spravit), tak sa pokusim, a vyvesim ju na appstore :) kludne to moze byt aj nejaka jednoduchsia hra, alebo tak :)
O iTimeTable sa az tak vela ludi nezaujimalo :) neviem preco, lebo 1$ myslim je pre anglicana nic ... mozno ze to je koli tomu ze som nerobil ziadnu propagaciu, reklamu ani nic podobne :) ... myslim ze ta appka ma zo 30-40 stiahnuti zatial
No tak promo by spravilo velmi vela :) Akurat sa to dost tazko asi propaguje.....vsak na iTunes je more aplikacii, cize sa proste stratila :) A toho sa aj bojim, ze proste pokial fakt nespravis daco brutalne, tak si to ludia nevsimnu a strati sa.
uvazoval som ze by bola super app na MHD v BA nieco take ako iMHD.sk len priamo ako app :) nemusi to byt nijak zlozite, len ze si kliknes dajme tomu trolejbus 203 a vidis ako ide :) popripade ak by sa dalo tak aj ukaze ze za 2 min :)
a k tej MHD ešte pridať lokalizáciu - jedným tlačítkom by zistilo ktorá zastávka je najbližšie..a spraviť to pre viac miest a máš zarobených pár bucks na nový Mac :)