Neprihlásený (Prihlásiť sa)
    •  
      CommentAuthorKukosk
    • CommentTime11-03-2010 14:12

Ak by vas napadla nejaka aplikacia, ktoru by ste chceli pre svoj iPhone, tak skuste napisat :) v pripade ze sa nejedna o zlozitu aplikaciu (ktoru by som si este asi netrufol spravit), tak sa pokusim, a vyvesim ju na appstore :) kludne to moze byt aj nejaka jednoduchsia hra, alebo tak :)
    •  
      CommentAuthortermix
    • CommentTime11-03-2010 14:23

Pocuj Kukosk, trosku indiskretnu otazku sa ta spytam :D Kolko mas stiahnuti tvojho timetable? Len tak pre info, ci sa to oplati robit :)

Dik
    •  
      CommentAuthorKukosk
    • CommentTime11-03-2010 14:25

O iTimeTable sa az tak vela ludi nezaujimalo :) neviem preco, lebo 1$ myslim je pre anglicana nic ... mozno ze to je koli tomu ze som nerobil ziadnu propagaciu, reklamu ani nic podobne :) ... myslim ze ta appka ma zo 30-40 stiahnuti zatial
    •  
      CommentAuthortermix
    • CommentTime11-03-2010 14:32

No tak promo by spravilo velmi vela :) Akurat sa to dost tazko asi propaguje.....vsak na iTunes je more aplikacii, cize sa proste stratila :) A toho sa aj bojim, ze proste pokial fakt nespravis daco brutalne, tak si to ludia nevsimnu a strati sa.

Ale ako hobby je to fajn :)
    •  
      CommentAuthorKukosk
    • CommentTime11-03-2010 14:43

uvidim teraz som spravil jednu jednoduchu hru, tak ked mi to schvalia tak som celkom zvedavy ci sa chyti, alebo nie :)

A ano ako hobby je to celkom fajn, a bavi ma to celkom :)
    •  
      CommentAuthortermix
    • CommentTime11-03-2010 14:46

A z coho si sa nakoniec ucil? A ako dlho ti to trvalo?
    •  
      CommentAuthorH1tM4nCoRp
    • CommentTime11-03-2010 15:05

Kukosk -

uvazoval som ze by bola super app na MHD v BA
    nieco take ako iMHD.sk len priamo ako app :)
    nemusi to byt nijak zlozite, len ze si kliknes dajme tomu trolejbus 203 a vidis ako ide :)
    popripade ak by sa dalo tak aj ukaze ze za 2 min :)

- btw. bude ta timetable free? :)
    •  
      CommentAuthorbawy
    • CommentTime11-03-2010 15:09

a k tej MHD ešte pridať lokalizáciu - jedným tlačítkom by zistilo ktorá zastávka je najbližšie..a spraviť to pre viac miest a máš zarobených pár bucks na nový Mac :)
    •  
      CommentAuthorH1tM4nCoRp
    • CommentTime11-03-2010 15:12

a myslim ze taka aplikacia by sa rozhodne nestratila a mohol by si si tam dat kludne aj 0.99 cenu :)
    •  
      CommentAuthortermix
    • CommentTime11-03-2010 15:17

Inak nieco take sa vyvija na nasej skole v ramci timoveho projektu:

http://www.itransit.sk/