Neprihlásený (Prihlásiť sa)
    • CommentAuthorKKatka
    • CommentTime10-03-2010 13:16

chcela by som sa spytat aku sondu by ste mi doporucili pre iMAC ''24'' mam tlaciaren EPSON stylus photo r2880 fotky ktore mi vychadzaju su otrasne, tmavsie, je nejaky sposob s ktorym by som si vedela nastavit monitor bez sondy? Alebo robia toto aj v servisoch?
    • CommentAuthorAndrej12
    • CommentTime10-03-2010 13:19

skus najprv foto pozriet na viacerych monitoroch, vytlacit na viacerych tlaciarnach a pod, usetris si kopu penazi kupou sondy :)
    • CommentAuthorKKatka
    • CommentTime10-03-2010 13:26

hej skusala som ,ale vysledok nic moc..myslela som si ,ze kupim tlaciaren, zapojim a frci to ...ale nefunguje to tak ,ako som zistila:-)))
    mam imac len par mesiacov a tlaciaren je tiez nova, neviem ako ich mam prepojit:-/ nasla som nejaku kalibraciu v iMacu ale to asi stacit nebude, neskusala som to zatial
    • CommentAuthorKKatka
    • CommentTime10-03-2010 13:33

nasla som tuto, ak by s nou mal niekto skusenosti dajte vediet, ja sa v tom vobec ,ale vobec nevyznam

http://www.mzone.sk/katalog/vzorkovniky-a-kalibracia/produkt/datacolor-spyder2-express/
    • CommentAuthorXfire
    • CommentTime10-03-2010 15:56

existuje jedna firma v BA ktora ti domov pride nakalibrovat s profi kalibracnym pristrojom monitor stoji to cca 30-40euro a este ti spravi zalohu kalibracnych suborov ktore mozes aj neskorsie pouzit.. skusim najst stranku a dam ti ju sem, mne asi pred rokom takto dosiel na eizo monitor nakalibrovat
    •  
      CommentAuthormarekv
    • CommentTime10-03-2010 16:50

no myslim si ze v tomto pripade nebude stacit len nakalibrovanie monitora
    •  
      CommentAuthorzeiro
    • CommentTime10-03-2010 16:56

No to aj mne zaujima teraz akoze monitor nakalibruju na tlaciaren nie radsej tlaciaren prestavit?
    •  
      CommentAuthorskep10
    • CommentTime10-03-2010 16:57 upravené

KKatka odporucam tu sondu mam ju sam doma kupoval som ju cca pred 2mi rokmi vo svajciarsku a som s nov velmi spokojny
    • CommentAuthorKKatka
    • CommentTime10-03-2010 17:03

hej aj ja nad nou rozmyslam ,len neviem ci aj ta, na ktoru som nechala link ,bude stacit....nerozumiem tomu.

Skusala som si nakalibrovat monitor v iMACu podla stiahnuteho obrazku ,ktory som si aj vytlacila, ake ja asi na to nemam oko..obrazok som si stiahla z netu a tam su super krasne zive farby a ked si ho otvorim v mojom prehliadaci tak ten obrazok ma hrozne prasive farby.

Xfire ,budem rada ak ten link najdes
    •  
      CommentAuthorskep10
    • CommentTime10-03-2010 17:07

KKatka:ved ja mam tu co si nechala link. a v pohode co na monitore to vyde aj z tlaciarne.