chcela by som sa spytat aku sondu by ste mi doporucili pre iMAC ''24'' mam tlaciaren EPSON stylus photo r2880 fotky ktore mi vychadzaju su otrasne, tmavsie, je nejaky sposob s ktorym by som si vedela nastavit monitor bez sondy? Alebo robia toto aj v servisoch?
hej skusala som ,ale vysledok nic moc..myslela som si ,ze kupim tlaciaren, zapojim a frci to ...ale nefunguje to tak ,ako som zistila:-))) mam imac len par mesiacov a tlaciaren je tiez nova, neviem ako ich mam prepojit:-/ nasla som nejaku kalibraciu v iMacu ale to asi stacit nebude, neskusala som to zatial
existuje jedna firma v BA ktora ti domov pride nakalibrovat s profi kalibracnym pristrojom monitor stoji to cca 30-40euro a este ti spravi zalohu kalibracnych suborov ktore mozes aj neskorsie pouzit.. skusim najst stranku a dam ti ju sem, mne asi pred rokom takto dosiel na eizo monitor nakalibrovat
hej aj ja nad nou rozmyslam ,len neviem ci aj ta, na ktoru som nechala link ,bude stacit....nerozumiem tomu.
Skusala som si nakalibrovat monitor v iMACu podla stiahnuteho obrazku ,ktory som si aj vytlacila, ake ja asi na to nemam oko..obrazok som si stiahla z netu a tam su super krasne zive farby a ked si ho otvorim v mojom prehliadaci tak ten obrazok ma hrozne prasive farby.