Dobrý večer :) Dalo by sa nejako urobiť to, že ked stahujem niečo cez torrent, ale nechcem aby niekto iny sa motal na MB, da sa nejak locknut ale aby stahovalo ? ... alebo ked dam setrič obrazovky ( z ktroeho treba heslo späť) stahuje ?
ja som si vyrobil lockovanie screenu cez automator nasledovne :
- otvoris automator - ako template vyberies "Service" - z library vyberies action "Run Shell Script" a dropnes ho do workflow - ako input pre workflow nastavit "no input" - a do shell scriptu treba napisat nasledovne: '/System/Library/CoreServices/Menu Extras/User.menu/Contents/Resources/CGSession' -suspend - ulozit pod lubovolnym nazvom - v system preferences->keyboard->keyboard shortcuts->services najst ten ulozeny skript a nastavit nejaku klavesovu skratku - podavame s cestovinou a listkom bazalky
ygy - dík :) sleepwalk3er - moc komplikovane :D ale dik iFiko - no hej, akurat musi byt otvorený, tiež dik :) poper - mám, ale nemam kreditku :P tiež dik :)
Teraz k tej Insomnii : bude sa zahrievať normalne ako ked je otvorený ?
sleepwalker - to ma zaujalo - teda macbooku sa po stlaceni kl skratky vypne monitor a pri pohybe mysou alebo stlaceni klavesy bude pytat heslo? Take daco uz davno hladam...
eddy - ja som to mal tak isto, ale som si vsimol, ze jednoducho mi to uz nefunguje - musel by som dat svreensaver... Kde sa to moze fdat nastavit? Ja mam leoparda, ty mas sl? \A ked to mas tak, ze pyta heslo, tak co chces lockovat este? Ved kto nezada heslo sa tam nedostane a torent ti stahuje dalej..