Nezáleží na tom, kde bol kúpený, aký je starý, alebo či je k nemu i krabica. Jediné požiadavky sú, nech to je Intel (nie PowerPC) a nech je v normálnom stave...
Môže to byť biely macbook, alebo unibody, hliníkový, alebo MacBook Air, prípadne MacBook Pro..
Rozpočet mám zhruba 700€, no ak by to stálo za to, tak som ochotný aj priplatiť. Všetko záleží od stavu a modelu...
Svoje ponuky píšte najlepšie mailom (v profile), alebo sem - ale lepšie mailom... :)
čauko mam MacBook white vo veľmi dobrom stave: Model Name: MacBook Model Identifier: MacBook4,1 Processor Name: Intel Core 2 Duo Processor Speed: 2.4 GHz Number Of Processors: 1 Total Number Of Cores: 2 L2 Cache: 3 MB Memory: 2 GB Bus Speed: 800 MHz Boot ROM Version: MB41.00C1.B00 SMC Version (system): 1.31f0 Serial Number (system): W881488L0P1 Hardware UUID: 3C0B29C2-4116-5BCD-BDBF-A71E35FB5125 Sudden Motion Sensor: State: Enabled plus zaruka do 2011 ... aj krabica original soft všetko knemu
Model Name: MacBook Model Identifier: MacBook5,1 Processor Name: Intel Core 2 Duo Processor Speed: 2 GHz Number Of Processors: 1 Total Number Of Cores: 2 L2 Cache: 3 MB Memory: 4 GB Bus Speed: 1.07 GHz Boot ROM Version: MB51.007D.B03
je tam anglicka klavesnica a ma zhruba rok ale bol dovezeny tak zaruka po roku padla. Su tam viditelne znamky pouzivania ;-) treba vidiet.
prosim posielajte mi tie ponuky mailom, pripadne na seba nechajte aspon kontakt... Zaujem z mojej strany stale plati, takze kludne posielajte ponuky...
Model Identifier: MacBook5,1 a konfiguracia 2 GHz s rozsirenymi ramkami na 4 GB. Znamky opotrebenia ziadne. V zaruke cca do konca februara 2011. Kupovany na Slovensku v Mzone v Auparku. Viac napovie samotna specifikacia od vyrobcu.