Neprihlásený (Prihlásiť sa)
    • CommentAuthorjames3
    • CommentTime07-03-2010 22:07

mam kus problem v nastaveniach som prepol typ grafiky na inu (myslim ze opelG) a teraz mi hru vobec nespusti. Tak som ju vymazal a znova nakopiroval na dist zo zdrojoveho .dmg, ale robi to stale ako keby sa ulozilo dade inde do systemu a ne do hry... ako to mam normalne dalej hrat?
    •  
      CommentAuthorXorpi
    • CommentTime08-03-2010 05:30

No v Mac OS X neni ani natívny priečinok, že "hry"...
    •  
      CommentAuthorsleepwalk3r
    • CommentTime08-03-2010 09:45 upravené

kedze hovoris o dmg a couner strike tak predpokladam ze to je cider port. Ten si uklada nejake veci (nastavenia) niekde do ~/Library/
    Zalezi od toho aky port to je ale pravdepodobne to bude zahrabane este v podadresari Application Support.
    Pouzi vyhladavanie vo findri a najdes to
    • CommentAuthorjames3
    • CommentTime08-03-2010 20:34

neviem co je cider port...

a v priecinku App. Support neni nic ako counter strike alebo valve, alebo half life...
    •  
      CommentAuthorsleepwalk3r
    • CommentTime08-03-2010 20:42

hladal si to v "~/Library/.." alebo v "/Library/.." ?? pretoze standardne to uklada do uzivatelkeho priecinku Library cize /Users/tvoje_uzivatelske_meno/Library/.. alebo ~/Library
    • CommentAuthormamvtrubke
    • CommentTime08-03-2010 20:42

CS na MAC?

wtfigo?
    •  
      CommentAuthorsleepwalk3r
    • CommentTime09-03-2010 09:46 upravené

@mamvtrubke
    je to neoficialny port pravdepodobne zabaleny v cider wrappery (existuju este aj ine: Chrome wrapper, CrossOver wrapper, Wineskin [ten je free]... )
    Daju sa cez to spustat windows aplikacie bez potreby virtualnych masin, a navyse to je vsetko pekne skryte za jedinou ikonkou ako kazda (vacsina) ina nativna aplikacia v OS X.
    • CommentAuthorjames3
    • CommentTime09-03-2010 09:53

no tak tie nastavenia, boli v tej kniznici co je hned na disku a asi v dalsich piatich priecinkoch, ale nasiel som to!! vymazal a ide to

fest diky zachranili ste ma!
    • CommentAuthorRoscik
    • CommentTime09-03-2010 10:20

tak buc charakter a zaves niekde dmg :-)
    dikes
    • CommentAuthordtokos
    • CommentTime09-03-2010 21:43

mam cs 1.6. cez cider port a ked to spustim tak sa to hned vypne

poradte pls pls pls