mam kus problem v nastaveniach som prepol typ grafiky na inu (myslim ze opelG) a teraz mi hru vobec nespusti. Tak som ju vymazal a znova nakopiroval na dist zo zdrojoveho .dmg, ale robi to stale ako keby sa ulozilo dade inde do systemu a ne do hry... ako to mam normalne dalej hrat?
kedze hovoris o dmg a couner strike tak predpokladam ze to je cider port. Ten si uklada nejake veci (nastavenia) niekde do ~/Library/ Zalezi od toho aky port to je ale pravdepodobne to bude zahrabane este v podadresari Application Support. Pouzi vyhladavanie vo findri a najdes to
hladal si to v "~/Library/.." alebo v "/Library/.." ?? pretoze standardne to uklada do uzivatelkeho priecinku Library cize /Users/tvoje_uzivatelske_meno/Library/.. alebo ~/Library
@mamvtrubke je to neoficialny port pravdepodobne zabaleny v cider wrappery (existuju este aj ine: Chrome wrapper, CrossOver wrapper, Wineskin [ten je free]... ) Daju sa cez to spustat windows aplikacie bez potreby virtualnych masin, a navyse to je vsetko pekne skryte za jedinou ikonkou ako kazda (vacsina) ina nativna aplikacia v OS X.