Neprihlásený (Prihlásiť sa)
    •  
      CommentAuthorKukosk
    • CommentTime21-02-2010 17:28

Zdravim, chcel by som Vam dat do povedomia iPhone aplikaciu iTimeTable, ktoru som nedavno dokoncil.

Poprosil by som Vase nazory, a napady :)

Tu je link: http://bit.ly/aOyUWk
  1.  
    prečo nieje aj v slovenčine?
    •  
      CommentAuthorKukosk
    • CommentTime21-02-2010 17:52

Nie je tam teda toho moc na prekladanie :) myslim ze kazdy clovek pochopi o co ide ;)
    •  
      CommentAuthorigi-s
    • CommentTime21-02-2010 18:14

Tak potom je zaujimava ta jazykova schyzofrenia.... Ked mas language english ale na screenoch z obrazovky mas uvedene slovenske skratky NJ, TV, SJ, FYZ.... atd. Ako ma tomu rozumiet anglicky hovoriaci uzivatel ak je cielova skupina? Ak je to urcene pre slovakov, malo to byt cele slovenske.
    •  
      CommentAuthorKukosk
    • CommentTime21-02-2010 18:16

Nie je to urcene LEN pre slovakov :) Je to urcene pre vsetkych, a na screenshotoch je priklad ako moze ten rozvrh vyzerat ked ho niekto pouziva
    • CommentAuthorManarez
    • CommentTime21-02-2010 18:35

Preco by som ju mal chciet pouzivat, ovela prehladnejsie je riesenie prostrednictvom kalendara v iPhone + sync s iCal... V com je tvoja app lepsia?
    •  
      CommentAuthorKukosk
    • CommentTime21-02-2010 18:59

staci sa pozriet na screenshot ... a hned pochopis v com je lepsia. Dole ti ukazuje kolko z hodiny uz preslo, a v pozadi ti ukazuje kolko minut:sekund je do zvonenia, tak isto aj cez prestavku ... potom ti ukazuje aky je den, a aka hodina (pokial nejaka je) ... a hlavne je to robene ako rozvrh, co iCal nie je
    • CommentAuthorAdrian91
    • CommentTime21-02-2010 19:11

Dobrá aplikácia, ale v tej slovenčine by to vyzeralo lepšie P,U,S,Š,P Začiatok , Koniec.
    •  
      CommentAuthorKukosk
    • CommentTime21-02-2010 21:00

hmmm :) porozmyslam nad tym :)
    •  
      CommentAuthorH1tM4nCoRp
    • CommentTime21-02-2010 21:26

idem si ju kupit:)
    pekna vec:)