No mna napada este jedna moznost. Ze ho kupil poskodeny od nejakeho "dobraka" :-D Vsak? Nevie co je JB ale ma O2 kartu v telefone z T-mobile, navigaciu ktohovie odkial ma a rovnako aj ten "ufon".
Hurfo, trafil si do cierneho. Kupil som ho od ruky, povodom je t-mobilovy a pouzivam O2 kartu. Navigon uz tam bol nahraty tak ze nemam ani sajny ci je vsetko tak ako ma byt. A nikoho tu nenatahujem a nemam 12 rokov....ale mam 38 a chodim do prace tak nemam cas niejak tu citat foum. Ale ziadal som o pomoc!!!
Ved sa ti tu kopa ludi aj pomoct snazi ale ked nevies co je to JB + problematika tak si budes muset o tom precitat na nete a vsetko si spravit sam. Alebo najdi niekoho kto do toho vidi viac ako ty
Ja mám 12 rokov a vôbec nie som taký debil. A ak je ten iPhone zo slovenského T-Mobilu, tak nemôže byť zamknutý (neviem na to nájsť správne slovenské slovo) - ja mám iPhone 3G cez T-Mobile a ten nie je. A je jasné, že má na ňom cudzý iTunes účet. Ak má kreditku, tak má šťastie - aplikácie si môže kúpiť cez nový účet. Ak nie, tak je na tom ako ja (dokonca nikto z mojej blízkej rodiny nemá kreditku), vtedy si môže stiahnúť len aplikácie zadarmo: tu sú moje obľúbené: Camera Plus DigiDrummer Lite Facebook Touch Hockey Gunman Labyrinth 3D Waterslide Sketchmania
BTW, hovoriť úplnému laikovi o jailbreaku je ako povedať samovrahovi o najvyššej budove v meste.
ten chlapik co mi ho predal, vravel že vsetko je ok, len treba tie mapy nanovo nahrat, myslim ten NAVIGON, ze vraj mu to seklo...ale iPhone je v pohode a ze to - JB a novy soft netreba davat, tak neviem
noko123xy: takto, pokiaľ nie si vlastník licencie na dané mapy zbytočne tu budeš hľadať rady. Pokiaľ vlastník licencií si, tak si stiahni mapy nanovo a nemáš problém. Ďalej tu nie je čo riešiť.