Neprihlásený (Prihlásiť sa)
    •  
      CommentAuthorH1tM4nCoRp
    • CommentTime08-02-2010 20:00

ja mam pocit ze sam nevie co ma za problem alebo vie a iba nas natahuje:)
    takze nech si to restorne a musi to ist:)
    •  
      CommentAuthorVojtin
    • CommentTime09-02-2010 01:49

Nebo ma iphone z ciny a dela si z nas srandu, tohle preci neni mozny? Lede ze by mubylo tak 12 to se da jeste pochopit, ale to mel napsat hned.
    • CommentAuthorHurfo
    • CommentTime09-02-2010 08:47

No mna napada este jedna moznost. Ze ho kupil poskodeny od nejakeho "dobraka" :-D Vsak? Nevie co je JB ale ma O2 kartu v telefone z T-mobile, navigaciu ktohovie odkial ma a rovnako aj ten "ufon".
    • CommentAuthornoko123xy
    • CommentTime09-02-2010 09:49

Hurfo, trafil si do cierneho. Kupil som ho od ruky, povodom je t-mobilovy a pouzivam O2 kartu. Navigon uz tam bol nahraty tak ze nemam ani sajny ci je vsetko tak ako ma byt. A nikoho tu nenatahujem a nemam 12 rokov....ale mam 38 a chodim do prace tak nemam cas niejak tu citat foum. Ale ziadal som o pomoc!!!
    •  
      CommentAuthorraviola
    • CommentTime09-02-2010 10:38

Ved sa ti tu kopa ludi aj pomoct snazi ale ked nevies co je to JB + problematika tak si budes muset o tom precitat na nete a vsetko si spravit sam. Alebo najdi niekoho kto do toho vidi viac ako ty
    •  
      CommentAuthorVojtin
    • CommentTime09-02-2010 13:45

noko, lip se pomaha kdyz popises situaci. Nejde jen napsat pomoc nejde to. Rad jsi dostal dost, uz to musi jit.
    • CommentAuthorMarioAL
    • CommentTime09-02-2010 22:22

Ja mám 12 rokov a vôbec nie som taký debil. A ak je ten iPhone zo slovenského T-Mobilu, tak nemôže byť zamknutý (neviem na to nájsť správne slovenské slovo) - ja mám iPhone 3G cez T-Mobile a ten nie je. A je jasné, že má na ňom cudzý iTunes účet. Ak má kreditku, tak má šťastie - aplikácie si môže kúpiť cez nový účet. Ak nie, tak je na tom ako ja (dokonca nikto z mojej blízkej rodiny nemá kreditku), vtedy si môže stiahnúť len aplikácie zadarmo: tu sú moje obľúbené:
    Camera Plus
    DigiDrummer Lite
    Facebook
    Touch Hockey
    Gunman
    Labyrinth 3D
    Waterslide
    Sketchmania

BTW, hovoriť úplnému laikovi o jailbreaku je ako povedať samovrahovi o najvyššej budove v meste.

Trochu off topic, viem
    • CommentAuthorMarioAL
    • CommentTime09-02-2010 22:25

A čo je to Apple 3G? XD
    • CommentAuthornoko123xy
    • CommentTime11-02-2010 15:35 upravené

ten chlapik co mi ho predal, vravel že vsetko je ok, len treba tie mapy nanovo nahrat, myslim ten NAVIGON, ze vraj mu to seklo...ale iPhone je v pohode a ze to - JB a novy soft netreba davat, tak neviem
    •  
      CommentAuthorbawy
    • CommentTime11-02-2010 18:23

noko123xy: takto, pokiaľ nie si vlastník licencie na dané mapy zbytočne tu budeš hľadať rady. Pokiaľ vlastník licencií si, tak si stiahni mapy nanovo a nemáš problém.
    Ďalej tu nie je čo riešiť.