to tam nejaky mantak nalepil to jablko lebo ked kuknes na krabicu tak tam to jablko nieje tomu sa hovori tuzovanie a ten co to robi je obycajny smatlavy tuzer
v cine to stoji 200 dolarov a postovne do 100 dolarova = 200 eur cely "pocitac". jednoducho sa k tomu nedostanete, lebo to ponukaju firmy ktorych minimalna objednavka je 1000 a viackusov....mozno ak ziadate o sample kus, tak zaplatite cez WU a ide to, ja to neodporucam....cina je cina...nie su zvyknuty na zapadnu kvalitu.. http://www.youtube.com/watch?v=C6dmbYuu9Ps
Z tej istej linky urcite nebudu, tieto maju uplne ine parametre od praveho macbooku air a navyse je podstatne hrubsi, ale to si majitel uvedomi az po kupe. Je len opticky tenky a parametre sa mozu rovnat netbooku acer.
Je to cinsky smejd a niekto sa na nom dobre nabali.
EDIT: ten inzerat pisal riadny kseftar :D :D vraj vyrobeny na objednavku.....velke ho*no ma na objednavku !!!!!!!! Je mi luto tych ludi ked po dvoch mesiacoch pridu za predajcom zobrat o zaruku lebo sa im pokazil, az vtedy uvidia vyrobeny na objednavku :D :D :D