Potešte na Vianoce seba č svojho blízkeho Macom za výrazne nízku cenu!
Predám novučký Mac mini, kupovaný 5.11.2009 na Slovensku. Mac je bez jediného škrábančeka č smietky, mini aj adaptér stále vo fóliách, čiže je to kompletka - krabica, manuály, príslušenstvo, ako som spomenul všetko stále pekne zafóliované, proste škoda slov je to hotová krabica rovno ako z obchodu ale s peknou zľavou.
CPU: 2.26GHz Intel Core 2 Duo RAM: 2GB DDR3 1066MHz HDD: 160GB GPU: NVIDIA GeForce 9400M Graphics 256MB zdieľaná Drive: SuperDrive (DVD±RW) 8x Speed OS: Mac OS X Snow Leopard Software v cene: iLife '09
Dôvod predaja - prechod na MacBook.
Osobné predanie Nitra, pripadne viem prísťdo Bratislavy za dovozné 10€. Cena 470€.
Kontakt na seba mám v karte profilu. Najlepšie je kontaktovať ma telefonicky nakoľko email nie je pre mňa zrovna najpružnejší spôsob komunikácie.
No tak už asi nie pod strom, ale Mini je stále k dispozícii. Fakt sa jedná len o vec, že som sa nečakane musel presťahovať, čo som rátal že to až tak skoro nebude a preto som kupoval Miničko, ale teraz nemôžem stále so sebou brať mini aj displeje tak musím prejsť na mobilné riešenie, čiže MacBook to asi istí.
Teoreticky by bol záujem i o výmenu, v prípade potreby i doplatok za niečo mobilné od Apple, ale tak by sa na tom dalo robiť a podmienka je vynikajúci stav Vášho stroja, keďže čo ponúkam to i požadujem. Ak by sa teda nepredal, skúste teda navrhnúť nejakú výmenu..