Mam problem a chcel by som sa opytat ci by mi s nim nevedel niekto pomoct. Doma sa pripajam na net cez adsl wifi router a kedze ma svojim pokrytim nepresvedcil...ma dosti slabe pokrytie signalom. Mam doma este jeden router(uz len klasicky-kde net pripajam lan kablom), samozrejme tiez wifi a chcel by som sa opytat ako ich nakonfigurovat a ci je to vobec technicky mozne aby som na Asus am200g prijimal internet a prostrednictvom LAN kabla ho pripojil k Linksys WRT54GS na ktorom by som chcel mat vytvorenú druhú wifi siet. Alebo jednoducho sprevadzkovat net cez wifi na tom linksyse.
Ak to podporuju routre tak sa da pouzit napr WDS a nepotrebujes ani tahat kable. Ak uz kable natahane mas tak je to tiez mozne. Jednoducho spravis dve siete a prepojis ich.
Rozpisovat to tu by bolo na dlhsie a kedze je toto APPLE forum neviem ci s tym mam vobec zacinat...
mirecek: nie, toto je mac forum, a pises dost nejasne.. ktory je adsl router? a ak som ta pochopil tak tak preco len nenapojis cez lan kabel router(obycajny) k dsl routru a ten si bud cez dhcp alebo ako nastvis sam net najde...
Mirecek.sk najprv by si nam mal povedat ci vobec nieco vies o sietach darmo ti tu bude niekto vysvetlovat co na tom spravit ked nebudes vediet ani o com piseme... ak chces tak mi napis na madaraszko@gmail.coma pokusim sa ti pomoct nejako