Caute, chcem sa Vas opytat, ako mam jailbreaknut moj novy Apple Ipod Touch 3G. Mam tam 3.1.2 opyrac. system, a chcem si do neho davat hudbu, hry, aplikacia, filmy atd...Potrebujem navod, ako to mam spravit, aby som do neho mohol tie veci davat... Za odpovede vopred Dakujem ...
na to aby si tam daval hudbu a filmy nepotrebujes JB. Na aplikacie a hry tiez JB netreba, jedine ze by si ich chcel "kradnut"...
Ak si novacik tak JB neodporucam pretoze narobis viac skody ako uzitku. Najskor sa s tym zariadenim zoznam a nauc sa s tym robit. Potom mozes zacat uvazovat o JB
cc...no OK, ale ja sa nemozem napojit na Wi-Fi, bo nemam Wi-fi antenku...a chcem si do neho davat veci, inak ako cez net...a naco je vlastne dobry ten Jailbreak ??Na to aby som mohol stahovat hry z netu, a potom si ich davat do Ipodu ? Iba na to ?
Nie. Jailbreak neni na stahovanie hier. Je to na odomknutie zamknuteho systemu iPhone OS. Apple tam ma kopu restrikcii a jailbreak (vo volnom preklade utek z vazenia) tieto obmedzenia odomyka.
System je potom po technickej stranke pristupnejsi a daju sa s nymi robit veci s ktorymi apple moc zatial nesuhlasi. (okrem ineho to je aj kopirovanie cracknutych hier do iPhonu/iPodu a mnoho dalsich veci)
Ak nemas "wifi antenku" tak si stale donho mozes davat veci ako hudbu, filmy, hry, aplikacie normalnym sposobom cez iTunes a cez kabel - na to jailbreak nepotrebujes !!
Aha, a poradil by si mi pls nejaky program, cez co si tie veci mozem davat do Ipodu ? Lebo ked to pripojim normalne do PC cez USB, tak mi to nevyhlada ten Ipod... Otvori mi iba Itunes.A tam sa to neda...
No ved len cez iTunes. Naimportuj si hudbu do iTunes a potm sa ti bude synchronizovat na iPod, naimportuj si tam filmy (treba ich mat skonvertovane do mov alebo mp4) a tiez ich budes mat aj v iPode, postahuj si aplikacie z iTunes store (ktory je sucastou aplikacie iTunes) a budes mat aj aplikacie...
Precitaj si manual asi najskor k tomu iPodu.
(iPod touch ani iPhone nefunguje ako klasicky USB kluc alebo mp3 player, vsetko sa tam robi cez iTunes)