s iXcorpmi sme sa uz davnejsie rozpravali, ze by bolo super zorganizovat v Nitre nejake stretko pre NR a okolie. takze tato tema by mala byt urcena na to, aby ste napisali, ci by ste prisli a kedy by vam to vyhovovalo, potom by sme dohodli nejake presne miesto v Nitre. myslim, ze v priebehu oktobra by sme to mohli stihnut aj zrealizovat :)
Ked mi poviete co zaujimave sa robi na apple stretku tak velmi rad pridem :) , nemam totizto predstavu ako to prebieha. A co sa tyka miesta, tak v OC Mlyny je dost barov, pripadne nieco na pesej zone, je z coho vyberat :)
vyber miesta necham na domacich, ja v nitre poznam skor restiky ;) ale zatial nikto nehovori nic o datume.. ja by som to aspon ohranicila ak by to mohlo byt v tyzdni, od pondelka do stvrtku, ja ako studentka sa musim riadit rozvrhom, cize napr. pre mna by to bolo idealne niekedy v utorok poobede, pripadne pondelok/stredu vecer
/// co sa robi neviem ani ja, na ziadnom som nebola :D ale hlavnym cielom je sa spoznat, aby sme vedeli o sebe aj nieco viac ako nick na macblogu :) prip. kazdy moze doniest svojho apple milacika, to ja ale nepokladam za az take podstatne, ved za kompom sedime fuuuuuuuuuuurt :D
no hlavne tam nebudeme flirtovat zo zenskym osadenstvom apple part :D Spozname sa,urobime osobnostny rozbor kazdeho z nas,vymenime si data,skusenosti,mozno aj nase pomocky (len na chvilu) hlavne nech to bude na prvykrat volne.