Neprihlásený (Prihlásiť sa)
    •  
      CommentAuthorSali
    • CommentTime20-09-2009 10:56

Zdravim, chcel by som vymenit svoj 160gb hdd v mbp 13, kupovanom cca. pred 2 tyzdnami novy z obchodu za 320gb, nasiel som za slusnu cenu tento, len netusim podla coho sa mam riadit, mohli by ste mi pls poradit? tu je link http://www.alza.sk/seagate-momentus-5400-6-320gb-d115246.htm
    •  
      CommentAuthorSali
    • CommentTime20-09-2009 11:02

ked som cital testy, co tu postol niekto na forum, tak som sa rozhodoval este aj nad tymyo http://www.alza.sk/western-digital-2-5-d102377.htm
    ale kedze ma tu ochranu proti otrasom, tak to asi nie je najlepsie riesenie, ci sa mylim?
    •  
      CommentAuthorbawy
    • CommentTime20-09-2009 11:18

Apple pred nedávnom vydal aktualizáciu Firmwareu, ktorá zabraňuje konfliktom s týmito diskami.
    •  
      CommentAuthorSali
    • CommentTime20-09-2009 11:36

Aha, to som nevedel :) cize mozem s kludnym svedomim kupit ten scorpio blue z druheho linku a nemal by byt vobec ziadny problem? Popripade nepouziva ho niekto v tomto macbooku? :)
    •  
      CommentAuthorrenad
    • CommentTime20-09-2009 15:07

Ja som upgradoval 1 kus Macbook a 2 kusy Macmini - všetky 3 počítače sú osadené Seagate Momentus 7200 rpm. Môžem len doporučiť.
    Ešte dodám, že nič nepíska, nehreje, nebzučí ... :)
    • CommentAuthoriggi
    • CommentTime20-09-2009 17:32

ja ked budem menit tak uz len za SSD, a tie intel uz pekne lacneju, tak sa tesim :)
    •  
      CommentAuthorrenad
    • CommentTime20-09-2009 17:46 upravené

za SSD budem určite aj ja meniť, ale tie ceny ešte nie sú pre mňa :)
    •  
      CommentAuthorigi-s
    • CommentTime20-09-2009 18:29 upravené

x
    •  
      CommentAuthorSali
    • CommentTime20-09-2009 20:15

mne sa celkom pozdava ten WD scorpio blue, len mi ide o to, ci sa mi zmesti do mojeho mbp, a ci je proste kompatibilny, nejako sa do toho nevyznam, uz som sa rozhodol pre ten co som sem dal link na ten 500gb, len mi este poradte, ci je to pre moj macbook
    dakujem pekne za vsetky rady, najradsej by som tam dal ssd, ale momentalne som dal prachy za mb, tak radsej do toho normalneho teraz pojdem

este doplnujuca otazka, nainstaloval som si win7, pri starte, ked drzim alt, tak v pohode si mozem vybrat do coho chcem ist, ale ked zapnem mb bez altu, tak sa automaticky hodi do winu, ako sa to da nastavit, aby sa mi bez prikazu manualneho daval automaticky do os x :) dakujem este raz pekne :)
    •  
      CommentAuthorSali
    • CommentTime20-09-2009 23:27

a kedze som osprosteny zaciatocnik, tak pridam este jednu otazku ... az na safari som zacal pouzivat taby a jejich pouzivanie sa mi paci, ale neviem nastavit, ked chcem otvorit nejaky odkaz, ktory ukazuje na inu stranku, tak sa mi vzdy otvori v novom okne, chcel by som, aby sa mi to otvorilo v novom tabe, da sa to nastavit? :)
    cize 3 otazky:

1.kompatibilita wd scorpio blue s mojim mbp 13
    2.defaultne nastavit spustanie os x a nie win7
    3.po kliknuti na link otvorenie v novom tabe

viem, ze mam blbe otazky a mozno vas aj otravuju, ale som novacik a rad sa ucim novym vecia, obzvlast tym na ktore neviem sam prist :)
    dakujem pekne za kazdu radu :)