Unikli ďalšie nákresy iPhonu 7, rozmerovo by mal byť identický ako iPhone 6s

Japonský magazín MacFan vo svojom júnovom vydaní zverejnil dizajnové nákresy údajného iPhonu 7 Plus.

Podľa článku, ktorý na internete zdieľal japonský blog Mac Otakara, by mal mať iPhone 7 a iPhone 7 Plus takmer identický dizajn ako súčasná vlajková loď v podobe iPhonu 6s. Nákresy sa konkrétne týkajú väčšieho 5,5″ modelu, ktorý by mal mať rozmery 158,22 x 77,94 x 7,3 mm – na chlp rovnaké ako iPhone 6s Plus. Absentuje na nich taktiež 3,5 mm audio jack.

macfaniphone7plus

Viaceré správy za ostatné mesiace tvrdia, že dizajn iPhonu zostane v najbližšej generácii prakticky nezmenený, dokonca sa hovorí o značnom redizajne až v roku 2017. Ostatné zdroje, vrátane známeho analytika Ming-Chi Kua, však týmto tvrdeniam protirečia a iPhone 7 podľa nich dostane omnoho tenšie telo, ktoré by sa malo približovať skôr 6 mm iPodu Touch.

Taktiež treba podotknúť, že MacFan v minulosti okrem skutočných nákresov iPhonu 6 a iPadu Pro tiež zverejnil informácie, podľa ktorých mal mať iPad Pro 12,2″ displej a iPhone 6 Plus hrúbku 6,7 mm.

iPhone 7 Apple predstaví koncom tohto roka, pravdepodobne v septembri. Viacmenej potvrdené je zatiaľ len odobranie audio jacku a mierne vylepšený dizajn kovového tela.

Dvojitý fotoaparát v iPhone 7 bude údajne exkluzívny pre 5,5″ model

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.