Unikla ďalšia súčiastka z iPhonu 7, tentoraz obsahuje aj slúchadlový jack

Za uplynulých niekoľko mesiacov bol správou číslo jedna fakt, že Apple plánuje zo svojho telefónu nadobro odstrániť slúchadlový jack. A práve keď sa zdalo, že je táto skutočnosť už stopercentne istá, vynorila sa na povrch ďalšia súčiastka pre údajný iPhone 7.

Francúzsky server Nowhereelse.fr dnes zverejnil fotografiu dosky s Lightning portom a káblami pre ďalšie komponenty. Súčiastka sa líši od tých použitých v súčasných modeloch ako iPhone 6s, no najzaujímavejšie je jednoznačne zahrnutie bieleho slúchadlového výstupu v ľavom dolnom rohu.

Jack-iPhone7-vs-iPhone6s-HighLights
Vľavo súčiastka z údajného iPhonu 7, vpravo z iPhonu 6s. Zdroj: Nowhereelse.fr

Fotka bola zverejnená anonymným prispievateľom na čínsku sociálnu sieť Weibo, tým pádom sa opäť nedá potvrdiť jej dôveryhodnosť. Môže tak kľudne ísť o komponenty z jednej z mnohých čínskych kópií iPhonu, rovnako to však môže znamenať, že Apple sa rozhodol z plánov upustiť a nakoniec slúchadlový jack v iPhone 7 uvidíme.

Ako bude finálny iPhone 7 vyzerať, stále nie je známe, no čoraz viac sa o tejto generácií hovorí ako o ďalšom “S” modeli, ktorý prinesie prevažne len interné zmeny. Výrazný redizajn, ktorý by mal predstavovať nové telo a prechod na AMOLED displeje, sa podľa posledných správ očakáva až v roku 2017.

Nové zábery na iPhone 7 Plus ukazujú dvojitý objektív a Smart Connector

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.