Tim Cook sa zúčastnil tajného stretnutia politikov na súkromnom ostrove

Šéf Applu Tim Cook sa začiatkom týždňa zúčastnil prísne tajného stretnutia republikánskych senátorov, miliardárov a elity technologického sveta. Téma bola údajne veľmi špecifická – vzostup Donalda Trumpa.

O obsahu každoročného stretnutia na súkromnom ostrove neďaleko amerického štátu Georgia toho veľa známeho nie je. Jedna z hlavných tém však bol vzostup kandidáta na prezidenta Donalda Trumpa a spôsoby, akými by sa mohol dať zastaviť. Medzi hosťami nechýbali ani ostatní výkonní riaditelia technologických spoločností ako napríklad Larry Page z Googlu, či Elon Musk z Tesly a SpaceX.

Tim Cook mal údajne ostrú debatu s arkansaským senátorom Tomom Cottonom, ktorý sa do Cooka doslova oprel kvôli jeho postoji voči šifrovaniu iOS zariadení. Ďalšie detaily však dostupné nie sú. Návštevy technologických šéfov dokonca neboli ani oficiálne potvrdené, no pozornosti neunikla skupinka súkromných lietadiel, ktorá sa z ostrova neskôr dopravila späť do San Jose v Kalifornii.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.