Samsung Galaxy S7: porovnanie fotoaparátu s iPhonom 6s a Galaxy S6

Samsung na výstave Mobile World Congress 2016 predstavil svoju novú vlajkovú loď Galaxy S7. Tento juhokórejský výrobca je hrdý hlavne na svoj fotoaparát.

Ako to už býva zvykom, Samsung sa porovnáva so svojím najväčším konkurentom, spoločnosťou Apple a jej iPhonom 6s. Počas výstavy vybudoval vo svojom stánku scénu so zlým osvetlením a porovnal kvalitu fotografií minuloročných vlajkových modelov iPhone 6s a Galaxy S6 proti Galaxy S7. Pokiaľ si chcete pozrieť snímky v plnom rozlíšení, kliknite na portál Phandroid.

Galaxy-S7-kamera porovnanie

Treba podotknúť, že to nie je žiadny test fotoaparátu a podmienky mohli byť nastavené tak, aby zvýhodňovali práve Galaxy S7. Osobne som zvedavý ako dopadnú prvé recenzie a či sa potvrdí kvalita fotografií práve v zhoršených svetelných podmienkach.

Samsung vybavil svoje vlajkové modely Galaxy S7 aj Galaxy S7 Edge novým senzorom IMX260 od spoločnosti Sony, ktorý nájdeme zatiaľ len v týchto dvoch smartfónoch.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.