Sacha Baron Cohen paroduje Apple

Sacha Baron Cohen pripravuje nový film s názvom “The Brothers Grimsby”. Na Twitteri uverejnil upútavku, v ktorej paroduje Apple Keynote. 

Hovorí vám niečo meno Sacha Baron Cohen? Pokiaľ nie, tak tento britský komik účinkoval vo filmoch ako Ali G, Brüno, Diktátor alebo Borat. Jeho filmy budete pravdepodobne zbožňovať alebo nenávidieť.

Čoskoro sa v kinách objaví jeho nová snímka s názvom “The Brothers Grimsby”. Aby spropagoval tento film, prišiel Cohen s niečim špeciálnym, na mušku si zobral spoločnosť Apple a jej Keynote. Počas prezentácie predstavuje postavy, ktoré stvárnil a pýta sa, ako by ich mohol ešte vylepšiť. Takže hrdina nového filmu Nobby je dvanásťkrát roztomilejší ako Borat, avšak o 15 percent hlúpejší ako bol Ali G.

Dosť už bolo ale slov a pozrite sa sami na celú uputávku, nám sa to celkom páči. Dobrý marketingový ťah, čo poviete na to?

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.