Podľa najnovších informácií z Číny dostane iPhone 7 o niečo väčšiu batériu

Na čínskej sociálnej sieti Weibo sa objavila nová správa, podľa ktorej bude mať iPhone 7 v porovnaní so súčasným modelom o niečo väčšiu kapacitu batérie.

Uniknuté informácie naznačujú, že iPhone 7 dostane kapacitu 1735 mAh a iPhone 7 Plus 2810 mAh, drobné vylepšenie oproti iPhonu 6s (1715 mAh) a iPhonu 6s Plus (2750 mAh). Aj keď pravdivosť správy sa nedá overiť, čínske sociálne siete sú častokrát medzi prvými, kto zverejní uniknuté súčiastky z pripravovaných iPhonov.

iphone-7-battery

Jemné navýšenie kapacity sa pravdepodobne v novom telefóne neprejaví drasticky zlepšenou výdržou, mnoho používateľov však zrejme poteší, že Apple sa nerozhodol batériu v iPhone ďalej zredukovať. iPhone 7 očakávame tento september, no oproti aktuálnemu modelu by mal čo sa týka zovňajška priniesť len malé zmeny – hovorí sa o mierne tenšom tele, či vylepšených anténach, veľký redizajn by však mal dosť netradične nastať už budúci rok s predstavením “iPhonu 8”.

Unikli ďalšie nákresy iPhonu 7, rozmerovo by mal byť identický ako iPhone 6s

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.