OS X 10.12 a iOS 10 budú obsahovať aj vylepšenú aplikáciu Fotky

Apple pracuje na vylepšení aplikácie Fotky v iOS 10 a aj v OS X 10.12. Túto správu vydal japonský internetový portál Mac Otakara. Podľa správ sa dočkáme vylepšenia funkcií, ktorými aplikácia práve teraz disponuje. Taktiež môžeme očakávať aj nové funkcie, ktoré nám aplikácia v nadchádzajúcej aktualizácií ponúkne. Tieto vylepšenia budú mať čo to spoločné aj s aplikáciou iPhoto 9.6.1 pre Mac a iPhoto 2.0.1 pre iOS.

maxresdefault  maxresdefault2

Zatiaľ nám  nie je známe, aké nové funkcie môžeme v nadchádzajúcej aktualizácií očakávať, no portál Mac Otakara informuje, že iPhoto 2.0.1 pre iOS bude zahŕňať nástroje na úpravu EXIF informácií a na dotyku založenú funkciu štetec pre reguláciu jasu a ďalších parametrov na špecifických častiach práve upravovanej fotografie.

main_window

Nemáme zatiaľ veľa informácií, čo budú a nebudú obsahovať nadchádzajúce aktualizácie OS X 10.12 a iOS 10. Ako ste sa ale mohli dočítať v našom predchádzajúcom článku, Apple plánuje integrovať hlasového asistenta Siri do OS X. Veľmi dlho bola táto funkcia žiadaná, no možno teraz, pri aktualizácií OS X 10.12 s názvom Fuji, sa hlasový asistent skutočne objaví. OS X 10.12 a iOS 10 by mali byť predstavené až neskoršie v tomto roku. Avšak môžeme očakávať, že sa menšia ukážka objaví aj na WWDC 2016, ktoré je ako zvyčajne naplánovaný jún.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.