Nové obaly pre iPhone SE potvrdzujú dizajn v štýle iPhonu 5s

Do odhalenia nového 4-palcového iPhonu SE ostávajú už len dva týždne a my stále nevieme, ako bude tento telefón vo finále vyzerať. Posledné mesiace o dizajne koluje hneď niekoľko dohadov, tie si však často úplne odporujú. Niektoré zdroje tvrdia, že pôjde o zmenšený iPhone 6, iné zas hovoria o jemne pozmenenom iPhone 5s.

Podľa nákresov nových obalov od Spigenu, ktoré získala stránka MacRumors, však pôjde o tú druhú možnosť. iPhone SE tak ponúkne takmer identický dizajn ako mal starší model 5s, vrátane okrúhlych tlačidiel hlasitosti a zamykacieho tlačidla na vrchu.

spigeniphonese-800x523

Spigen je jedna z popredných spoločností na výrobu obalov a príslušenstva a často jedna z prvých, ktorá ponúka obaly pre najnovšie telefóny, ich odhady preto netreba brať na ľahkú váhu. Aj tak však konečný dizajn telefónu nie je istý – niekto sa totiž mýliť musí. Dozvieme sa však už čoskoro.

iPhone SE bude predstavený na špeciálnom evente 21. marca.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.