Netflix oficiálne už aj na Slovensku

Netflix

Trvalo to síce nejaký ten piatok, no najpopulárnejšia streamovacia služba na filmy a seriály konečne prichádza aj ku nám. Spoločnosť Netflix na dnešnej konferencii odhalila plán stať sa dominantným hráčom po celom svete – služba je totiž od dneška dostupná v 130 nových krajinách, vrátane Slovenska a Českej republiky.

Netflix sa tak mení na skutočnú globálnu televíziu, s prítomnosťou na obrovských trhoch ako Rusko, India a Južná Kórea. Jedinými výnimkami sú v súčasnosti len Čína, Severná Kórea, Krym a Sýria.

Spoločnosť u nás ponúka 30-dňovú bezplatnú skúšobnú dobu, ktorú si následne môžete predĺžiť jedným z troch dostupných balíčkov. Základná verzia za 7,99 € vám umožní sledovať službu v štandardnom rozlíšení na jednej obrazovke. Ak chcete HD rozlíšenie, zaplatíte 9,99 € a získate taktiež možnosť streamovať na dvoch zariadeniach súčasne. Prémiový balíček za 11,99 € túto možnosť rozšíri až na štyri súčasné streamy a umožní vám sledovať obsah v Ultra HD (4K) rozlíšení.

netflix-sk-prices

Podľa všetkého Netflix zatiaľ neobsahuje žiaden lokálny obsah v podobe slovenských a českých filmov, a taktiež zamrzí súčasná absencia slovenských titulkov. To sa však určite v blízkej dobe zmení.

On-demand streamovacia služba je popri rozsiahlej ponuke filmov známa aj vlastnou tvorbou v podobe seriálov ako napríklad House of CardsDaredevil. Netflix je dostupný cez každý moderný webový prehliadač, mobilné platformy, vrátane iOS a Androidu a taktiež aj na televíznych obrazovkách, prostredníctvom Apple TV, Chromecastu, herných konzol, či Smart TV.

Registrovať sa môžete na stránke netflix.com.

Zdroj: The Verge, Refresher

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.