Nákresy iPadu Air 3 opäť naznačujú na Smart Connector, štyri reproduktory a LED blesk

Minulý týždeň sa na internete objavil nákres očakávaného iPadu Air 3, podľa ktorého by mal nový tablet dostať hneď niekoľko funkcií svojho väčšieho brata s označením Pro. Dohady potvrdzuje ďalší nákres, s ktorým teraz prišiel server Engadget.

ipad-air-3-leak-engadget

Tretia generácia iPadu Air by tak mala byť dizajnovo takmer identická s Air 2. Pribudne však dvojica stereo reproduktorov na každej strane a nový Smart Connector na boku zariadenia umožní pripojenie periférií ako klávesnice a obaly. Air 3 by taktiež mal byť prvým iPadom, ktorému k zadnému fotoaparátu pribudne aj LED blesk.

Všetky nové funkcie by sa mali vojsť do tela, ktoré bude oproti predošlej generácii 0,05 mm hrubšie a 0,1 mm širšie. Rozdiel je to však minimálny a všetky súčasné obaly by mali ostať kompatibilné. Apropo, čínski výrobcovia s ich produkciou už zdá sa začali.

ipad_air_3_case_1

Všetko zatiaľ nasvedčuje tomu, že nový iPad bude zmenšeninou iPadu Pro z minulého roka. A ak sa naozaj dočkáme aj podpory pre Apple Pencil a rovnako kvalitných reproduktorov, rozhodne sa máme na čo tešiť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.