Najvyšší model iPhonu 7 Plus by sa mohol volať “iPhone Pro”

Len prednedávnom sme sa dozvedeli, že Apple plánuje prekrstiť svoju radu iPadov Air na Pro, a už sa začínajú objavovať informácie o ďalších “Pro” zariadeniach. Podľa čínskej stránky MyDrivers Apple seriózne zvažuje nazvať najvyšší model nového iPhonu prezývkou Pro.

“iPhone Pro” by obsahoval dvojitý objektív fotoaparátu, o ktorom sa v súvislosti s novým telefónom toľko hovorí, a predával by sa po boku s klasickými modelmi iPhone 7 a iPhone 7 Plus, ktoré by naďalej obsahovali bežný foťák. Vzniklo by tak značné roztrieštenie modelovej rady iPhonov (a to ešte neberieme do úvahy pripravovaný iPhone SE, ktorý uvidíme už o pár týždňov), čo sa úprimne na Apple veľmi nepodobá.

iphone7mockupantennabands-800x659

Akokoľvek to však znie neuveriteľne, podobné informácie vypustil do sveta aj uznávaný analytik Ming-Chi Kuo, ktorý si je istý tým, že Apple má v pláne vydať dva rôzne modely iPhonu 7 Plus – jeden s dvojitým objektívom foťáku a jeden bez. Ako vždy však tieto správy musíme brať s dávkou rezervy.

iPhone 7 a 7 Plus by mali doraziť tradične v septembri. Očakáva sa vynovený dizajn bez trčiacej kamery a antén na zadnej strane, vodeodolnosť a absencia audio jacku.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.