Koncom tohto roka môžeme očakávať nový MacBook Pro

Apple plánuje tento rok predstaviť nový a prerobený špičkový MacBook Pro.

Macbook Pro Retina 15inch. Photo: Josh Valcarcel

Mal by obsahovať ľahšie telo, nový OLED display s dotykovou plochou nad klávesnicou a Touch ID senzor. Tieto informácie boli získané od Ming-Chu Kuoa, bezpečnostného analistu spoločnosti KGI. MacBook Pro bude dostupný v “13 a “15 modeloch. Predstavený by mal byť vo štvrtom kvartáli roku 2016. Ming-Chu Kuo nazýva tento MacBook ako najväčší uprage, ktorý kedy Apple spravil.  Nový “tenký a ľahký” dizajn bude podporovať aj takzvanú “butterfly” klávesnicu, ktorú poznáme z “12 modelu MacBooku. Kolujú špekulácie, že Apple by mohol integrovať Touch ID senzor do týchto nových MacBookov Pro. Medzičasom, technici v Apple pracujú na možnosti odomknutia Macu za pomoci Touch ID na iPhone.

new_2015_retina_macbook_pro_800home_thumb800

V apríli sme sa dozvedeli, že nové MacBooky Pro by mohli mať tenší dizajn a nový typ pántov. Dodatočne, existujú špekulácie, že nový MacBook Pro bude disponovať Thunderboltom 3 s USB-C. Aby sme potešili užívateľov, že obdive informácie sú pravdivé. Aby toho nebolo málo, tak spoločnosť Apple plánuje pridať do nových MacBookov Pro aj rýchlejšie Skylake procesory a grafické karty značky AMD s označením Polaris 400-series.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.