Koncept: aké novinky prinesie iOS 10?

Pozrite si koncept nového operačného systému iOS 10 od dizajnéra Ralpha Theodora.

Unikli prvé zábery zadného krytu na iPhone 7

Už za niekoľko týždňov očakávame prvé informácie o novom operačnom systéme iOS 10. Spoločnosť Apple by ho mala predstaviť v prvej polovici júna, počas tradičnej konferencie Worldwide Developers Conference a prvá beta verzia určená pre vývojárov by mala byť dostupná ešte ten istý mesiac. Aké novinky prinesie môžeme zatiaľ len ťažko predpokladať.

Rôzni dizajnéri sa nesústreďujú len na koncepty nových iPhonov, ale svoju pozornosť obracajú aj na operačné systémy. Najnovšie nám Ralph Theodory prináša koncept iOS 10, ktorý obsahuje niekoľko dobrých nápadov, ktorými by sa mohla spoločnosť Apple inšpirovať.

Zaujímavý nápad je integrovať čítačku QR kódov priamo do aplikácie fotoaparátu, alebo využívať Touch ID pri rýchlej voľbe telefónnych čísel. Zmeny neobišli ani aplikáciu Hudba a Apple Music.

Obzvlášť sa nám páči vylepšená podpora viacerých účtov na iPade. Pod svojim kontom si môže každý člen rodiny robiť individuálne nastavenia. Ďalší zaujímavý nápad je možnosť inštalácie aplikácii určených pre iPhone. Vďaka ich menšiemu rozlíšeniu by ste mohli mať na iPade otvorené súčasne dva programy.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?