iTunes dostane vo verzii 12.4 menší redizajn, pozrite si screenshoty

Ešte vo februári viceprezident pre služby Applu, Eddy Cue, sľúbil príchod novej verzie iTunes, ktorá by mala zjednodušiť navigáciu naprieč aplikáciou, aktualizácia bola však napokon odložená.

Server MacRumors cez víkend priniesol informácie a screenshoty z iTunes verzie 12.4, ktorá by sa na verejnosť mala dostať už v najbližších týždňoch. Update by mal zjednodušiť navigáciu komplikovaným rozhraním a lepšie roztriediť jednotlivé kategórie ako hudba, filmy a aplikácie.

itunesnavigation-800x527

Prepínať medzi nimi sa teraz bude pomocou rozbaľovacieho okna vľavo hore. Návrat zaznamená aj fixný bočný panel na ľavej strane obrazovky, ktorý bude podobne ako v starších verziách zobrazovať triedenie podľa albumov, interpretov, žánrov a taktiež umožní prístup k playlistom. Pribudnú taktiež niektoré drobné vizuálne zmeny ako napríklad presunuté okno s nasledujúcimi skladbami.

Podľa overených zdrojov by malo iTunes 12.4 vyjsť koncom mája, prípadne začiatkom júna. Apple už údajne pracuje aj na hĺbkovom redizajne Apple Music a svojich hudobných aplikácií, ktoré podľa všetkého debutujú spolu s iOS 10 na júnovej konferencii WWDC.

itunesmenus itunesupnext2-800x202

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?