iPhone 7 by mal ponúkať minimálne 32 GB úložiska

Analytik z IHS Technology predpovedá, že pripravovaný iPhone 7 bude začínať na základnom modeli s 32 GB pamäťou. 16 GB model by mal byť tým pádom konečne zrušený.

Tohtoročný iPhone lineup by tak mohol disponovať 32, 64 a 128 GB modelmi ponúkanými za rovnakú cenu ako dnes. Druhou variantou, aj keď menej pravdepodobnou, je navýšenie aj ďalších dvoch kapacít, vďaka čomu by sme mali na výber 32, 128 a 256 GB. Dúfajme však, že Apple v tomto kontexte ďalej nenavýši ceny svojich telefónov, podobne ako pri nedávnom 9,7″ iPade.

IHS Technology odkazuje na stopy z výrobného reťazca, ktoré na 32 GB model naznačujú a my in nemáme prečo nedôverovať – minulý rok napríklad úspešne predpovedali vydanie 4″ iPhonu SE. Správa od IHS ďalej spomína, že iPhone 7 dostane podobne ako iPhone 6s 2 GB RAM.

iPhone 7 bude podľa všetkého – aspoň čo sa týka zovňajška a nových funkcií – pomerne konzervatívnym updatom. Telo by malo ostať takmer identické ako v prípade iPhonu 6 a zmien sa dočká hlavne optika fotoaparátu, odstránený bude 3,5 mm slúchadlový jack a 5,5″ Plus model by mal tiež priniesť špeciálny duálny fotoaparát. Veľké zmeny pritom očakávame až budúci rok s príchodom iPhonu 8.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.