iPhone 7 bude rozmerovo rovnaký ako 6s, neponúkne Smart Connector

Najnovšie správy o iPhone 7 za uplynulé dni: nové nákresy znovu potvrdzujú rozmery identické s iPhonom 6s, telefón nebude obsahovať ani chýrovaný Smart Connector z iPadu.

Francúzska stránka NWE zverejnila ďalšie nákresy novej vlajkovej lode od Applu, ktoré naznačujú na identickú šírku a výšku ako v prípade súčasného iPhonu 6s. iPhone 7 by tak mal merať 138,3 mm x 67,1 mm a aj keď hrúbku nového smartfónu nákres neuvádza, podľa nedávnych informácií od MacFan by mala ostať taktiež nezmenená. Nákres rovnako ukazuje väčší výrez pre zadnú kameru, čo by naznačovalo na väčší senzor a možno aj foťák zarovno s telom.

dimensions-iphone-7

Japonský blog Mac Otakara tiež pred víkendom zverejnil informácie o potenciálnom magnetickom Smart Connectore, ktorý poznáme z iPadu. O tom sa pred nejakým časom hovorilo v súvislosti s väčším iPhonom 7 Plus, no podľa stránky sa ho Apple napokon rozhodol vypustiť. Na iPade Pro konektor slúži na pripojenie klávesnice, prípadne nabíjanie, jeho využitie na iPhone je otáznejšie – uplatnenie by si mohol nájsť napríklad pri externých batériách.

Okolo iPhonu 7 je toho stále veľa neznámeho. S istotou nevieme, či bude, alebo nebude obsahovať 3,5 mm audio jack, hovorí sa tiež o vodeodolnosti, či duálnej kamere. Čoraz viac to však vyzerá tak, že iPhone 7 veľa noviniek neprinesie a predĺži tak “S-kový” cyklus o ďalší rok.

Unikla ďalšia súčiastka z iPhonu 7, tentoraz obsahuje aj slúchadlový jack

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.