iPhone 5se príde zrejme v striebornej, šedej a ružovej

Pripravovaný 4-palcový iPhone 5se, ktorý zrejme uvidíme už budúci mesiac, by podľa najnovších informácií z japonského blogu Mac Otakara mohol prísť v minimálne troch farebných prevedeniach.

Popri klasickej striebornej a vesmírnej šedej údajne môžeme očakávať aj ružovú. Tá by však podľa informácií mala mať bližšie k žiarivo ružovým iPodom, než k Rose Gold variante iPhonu 6s.

ipod-touch-product-pink-2015

Šedá verzia nového telefónu by taktiež mala byť mierne odlišná od iPhonu 6. Podľa blogu bude jej odtieň pripomínať skôr tmavší iPod Touch šiestej generácie. O zlatej variante sa nehovorí, je však možné, že ju Apple berie ako akúsi exkluzivitu – po predstavení iPhonu 6s sa napríklad zlatý iPhone 6 už nenachádza v ponuke spoločnosti.

spacegrayipod-800x445

Konečnú ponuku farebných prevedení a taktiež ďalšie detaily by sme sa mali dozvedieť už 15. marca, kedy bude nový iPhone predstavený.

Update: 9to5Mac informuje, že farebné variácie iPhonu 5se budú rovnaké ako pri iPhone 6s, vrátane Rose Gold. 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.