iPad Air 3: Možno bude obsahovať štyri reproduktory a LED svetlo

iPad Air 3 je tiež jednou z noviniek, ktoré by mal tento rok Apple predstaviť verejnosti. Povráva sa, že by mohol prebrať nápad, ktorý obsahuje iPad Pro a to sú jeho štyri reproduktory. Taktiež sa hovorí, že by iPad Air 3 mohol dostať LED svetlo ku zadnej kamere. Tieto novinky sa povrávajú vďaka uniknutým dizajnovým návrhom iPadu, ktoré zdieľala francúzska stránka Nowhereelse.fr. Stránka ale nezaručuje pravdivosť týchto návrhov no spomína, že takéto uniknuté dizajny už boli v minulosti použité.

ipad-air-3-plans-ipad-7

Ak sa použijú tieto návrhy, znamená to, že iPad Air 3 bude mať dva reproduktory na vrchu a dva na spodnej strane. No na druhej strane pripadá LED svetlo ako reálnejšia varianta, kdeže iPad nikdy nebol zariadenie určené na natáčanie videa a nikdy nemal ani LED svetlo.

iPad_Air_2_800homeNEW

Podľa správ by mal Apple predstaviť iPad Air 3 na marcovej udalosti spolu s novým 4-inchovým iPhone a vylepšenými Apple Watch. Moc sa o novom iPad Air 3 nevie, možno iba to že nebude obsahovať 3D Touch no vyváži to rýchlejší A9 alebo A9X procesor, TFT display, Smart konektor a vylepšenú kameru. TFT displej zabezpečí presnejšie farby, lepšie osvetlenie a vylepšený kontrast. iPad Air 3 taktiež použije technológiu iPadu Pro, ktorý vďaka vylepšenému refresh rate zlepší výdrž batérie.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.