iPad Air 3 a iPhone 5se by sa mali dostať do predaja už 18. marca

Už vieme, že Apple má momentálne v pláne predstaviť najnovšie produkty v podobe tretej generácie iPadu Air a vylepšeného iPhonu 5se na špeciálnom evente, ktorý by sa mal konať 15. marca. Podľa 9to5Mac sa taktiež oba produkty dočkajú veľmi skorého vydania.

Konkrétne by malo ísť o piatok, 18. marca. Apple tiež pravdepodobne nebude prijímať predobjednávky tak ako býva zvykom pri predstavovaní iných produktov. Vydanie tesne po evente môže naznačovať dostatok skladových zásob – niečo, čo nebýva pri nových produktoch často zvykom.

iPhon 5se však tiež nie je štandardným iPhonom. Ide totiž o prvý telefón z dielne Applu, ktorý dostane vlastný event napriek tomu, že nie je vlajkovou loďou spoločnosti. 5se by mal byť vylepšenou verziou 4-palcového modelu 5s, ktorý okrem “šestkového” dizajnu podľa najnovších správ dostane aj výkonný procesor A9 a 8-megapixelový fotoaparát z iPhonu 6.

iPad Air 3 by pritom mal byť zmenšeninou iPadu Pro. Hovorí sa o štyroch reproduktoroch, Smart konektore a o LED blesku. Telom by pritom mal ostať takmer identický svojmu predchodcovi.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.