iOS 9.3: Auto Switch umožní používanie viacerých Apple Watch s jedným iPhone

Ako by sa vám páčilo keby ste mali prehľad o všetkých Apple Watch, ktoré vlastníte a to iba s pomocou jediného iPhonu? Pripojiť viacero Apple Watch ku jednému iPhonu sa stane realitou.

Nová funkcia Auto Switch sa dá spustiť pomocou aplikácie na Apple Watch. Je to veľká novinka, ktorá sa nachádza v iOS 9.3 a je pochopiteľné, že pre jej fungovanie bude nutné aktualizovať na watchOS 2.2. Keď je aplikácia spustená, pripojí sa ku každému už spárovanému Apple Watch hneď ako používateľ zdvihne zápästie.

AplWatch42-Sstl-RbrWht-PF_iPhone6-Svr-PF-PRINT-1940x1605

S pomocou Apple Watch aplikácie môže užívateľ vidieť všetky spárované zariadenia na svojom iPhone. Tie Apple Watch, ktoré sú práve pripojené, budú označené zelenou bodkou v ľavom dolnom rohu.

Apple vždy myslí na všetko a tak do služby Auto Switch zahrnul aj presné obrázky všetkých spárovaných Apple Watch. Obrázky budú zahŕňať štýl hodiniek, ktorý ste si zvolili pri kúpe, farbu a dokonca aj displej s práve aktívnými službami. Táto možnosť prinesie lepšie spravovanie všetkých vašich zariadení.

verge-2015-09-14_13-17-55.0

Možnosť spárovať viacero Apple Watch ku jedinému iPhonu prinesie užívateľom možnosť kúpiť si viacero druhov Apple Watch a vymienať ich podľa potreby. Napríklad ľudia, ktorý obľubujú módu a chcú aby im vždy Apple Watch pasovali ku farbe oblečenia budú potrebovať rôzne farebné

Auto Switch taktiež pomôže vývojárom aplikácií. Budú môcť skúšať svoje aplikácie na viacerých zariadeniach a takiež aj na 38 mm a 42 mm verzii.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.