Instagram testuje podporu viacerých používateľov

Instagram pokračuje v testovaní dlho očakávanej funkcie – podpory pre viaceré používateľské účty. Pred približne dvoma mesiacmi sa táto funkcia objavila vybraným používateľom na Androide, teraz ju spoločnosť však pomaly začína spúšťať aj na iOS.

Takto vyzerajú viacerí používatelia na iOS:

instagram-multiuser-beta

Po pridaní druhého konta sa vám vo vašom profile vedľa mena objaví vyskakovacia ponuka, v ktorej si jednoducho prepnete požadovaný účet. S dvoma účtami budete mať poriadok aj v notifikáciách, tie budú totiž obsahovať meno daného účtu v hranatých zátvorkách.

Možnosť jednoducho prepínať rôzne účty bez nutnosti sa stále odhlasovať a prihlasovať bola dlhú dobu zrejme najžiadanejšou funkciou populárnej sociálnej siete. V uplynulých rokoch sa totiž z Instagramu stalo niečo omnoho väčšie ako platforma na zdieľanie smartfónových fotiek a vďaka obrovskému počtu používateľov ju začali využívať veľké aj malé spoločnosti na propagáciu svojich výrobkov a služieb.

Funkcia zatiaľ nie je dostupná pre všetkých a tiež nie je celkom isté, či sa jedná len o beta test, alebo postupné sprístupňovania všetkým používateľom. Ak chcete vedieť, či máte možnosť k dispozícii, choďte do nastavení aplikácie a úplne na spodku hľadajte možnosť Pridať účet.

Screen-Shot-2016-02-03-at-2.51.49-PM

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.