Druhá beta iOS 9.3 je dostupná pre developerov

Apple dnes sprístupnil druhú betu pre developerov nadchádzajúceho iOS 9.3. aby mohli ešte testovať svoje aplikácie.  Druhá beta sa vydala dva týždne po prvej bete iOS 9.3 a takmer mesiac po verejnom vydaní iOS 9.2. Betu je možné si stiahnuť z Apple Developer Center.

nightshift-800x420

Číslom jedna v tejto aktualizácií je rozhodne funkcia Night Shift. Táto funkcia znižuje podiel modrého svetla, ktorému je užívateľ vystavený pri používaní iPhone a taktiež sa mód Night Shift automaticky zapne v noci. Prepne sa do teplejšieho, žltého spektra aby sa dalo lepšie pozerať na obrazovku. Taktiež môžeme očakávať vylepšenia pre iPad určené na vyučovanie.

 

apple-education-header

Apple Music v CarPlay taktiež ponúka nové sekcie a to: „Nové“ a „Pre vás“ pre lepšie hľadanie muziky a novú „Neďaleko“ funkciu, ktorá  vám ponúkne vylepšené vyhľadávanie o tom, čo je vo vašej blízkosti. Spárovaním watchOS 2.2 s iPhonom (iOS 9.3) budete môcť ovládať viacero Apple Watch naraz. A v 3D Touch pribudnú nové možnosti pre Počasie, Nastavenia, Kompas, Zdravie, App Store a obchod iTunes

 

maxresdefault

Čo je ešte nové v iOS 9.3 beta 2? Night Shift mód v Control Center. Control Center bude od teraz obsahovať novú možnosť, zapnutie a vypnutie Night Shift priamo z plochy po vyvolaní Control Center. Night Shift spoznáte podľa ikonky oka medzi časovačom a kalkulačkou. Po kliknutí na ikonku vyvoláte menu, ktoré ponúkne možnosť vypnutia a zapnutia funkcie alebo pozastavenia funkcie do ďalšieho dňa.

nightshiftcontrolcenter-800x411x2

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.