Apple zverejnil reklamu zameranú na aplikácie a tvOS

Apple dnes vydal novú reklamu na svojom YouTube kanáli, kde zvýrazňuje mnoho aplikácií a hier, ktoré sú dostupné pre Apple TV pomocou dedikovaného tvOS obchodu App Store. S nadpisom “Budúcnosť televízie je v aplikáciách,” reklama predstavuje set-top box Apple TV, ktorý sa premení do témy každej aplikácie v reklame.

apple-tv-ui-kit-willowtree

Netflix, Apple Music, WatchESPN, Asphalt 8: Airborne, Disney Infinity, Glit, GrubHub, Showtime, Crossy Road, HBO Now a Fox Now sú aplikácie, ktoré boli v tejto reklame prezentované. Reklama sa končí farebnými testovacími stĺpikmi, ktoré boli použité vo všetkých reklamách Apple TV.

apple-tv-4-topic

Odkedy bol v októbri verejne vydaný Apple TV 4, Apple tento produkt propaguje pomocou série televíznych reklám, farebnými billboardmi a webovými reklamami. Spomínaná reklama na Apple TV je dnes v poradí druhá reklama zameraná na sériu týchto zariadení.
Video reklamu na štvrtú generáciu Apple TV si môžete pozrieť tu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.