Apple Watch prídu konečne aj na Slovensko, predaj sa začne koncom apríla

Takmer presne rok po spustení predaja Apple Watch v prvej vlne krajín hodinky konečne prichádzajú aj na Slovensko. Oficiálny predaj sa spustí 22. apríla.

Trvalo to dlho, Apple Watch sa pomaly začali predávať aj v susedných krajinách, minulý mesiac bola znížená ich cena a hovorí sa dokonca už o ich nástupcovi, no hodinky sa u nás oficiálne začnú predávať až budúci piatok, 22. apríla.

Apple potichu aktualizoval oficiálne slovenské stránky, na ktorých sa objavila sekcia Apple Watch a dátum spustenia ich predaja. Ďalšie informácie, vrátane ceny jednotlivých modelov, však dostupné nie sú. Cena by však mala byť veľmi podobná susednému Rakúsku, základný model Apple Watch Sport tam stojí 349 € (38mm verzia)399 € (42mm verzia).

Apple Watch u nás zatiaľ boli dostupné len prostredníctvom takzvaného šedého dovozu, ich cena v internetových obchodoch sa pritom v priemere pohybuje od 300 do 500 eur. Koncom budúceho týždňa však budú dostupné aj u autorizovaných resellerov. Cenu začínajúcu na 349 € už potvrdili napríklad iStoresm:zone.

Apple Watch 2 budú len vnútorným upgradom, redizajn nás zrejme čaká až v roku 2017

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.