Apple ukončil lotériu WWDC 2016

Lotéria na lístky WorldWide Developers Conference skončila v piatok 10:00 Pacifického času. A vyzerá to, že developeri, ktorí vyhrali lotériu vidia na svojich kreditných kartách sumu za pozvánku.

wwdcticketorder

Mnoho čitateľov MacRumors ohlásilo, že na ich kreditných kartách vznikajú pohyby. Taktiež sú nahlásené poplatky spojené s Twitterom. Apple dnes 25. apríla oznámi developerom, kto vyhral lotériu a kto nie. Niektoré pozvánky možno prídu neskôr. Lotéria spoločnosti Apple sa začala v pondelok 18. apríla a jej úlohou bolo aby  mal každý developer šancu vyhrať možnosť kúpiť si lístok za 1,599 dolárov a zúčastniť sa tak konferencie. Apple používa formu lotérie už niekoľko rokov, z dôvodu prekročenia kapacity, kde sa koná svetová konferencia. WWDC 2016 sa uskutoční v dňoch od 13. júna do 17. júna 2016 v Moscone West. Avšak prezentácia sa bude konať v Bill Graham Civic Auditorium, táto časť konferencie má za úlohu privítať viacero hostí. Očakáva sa, že Apple na tejto konferencie predstaví novú verziu iOS, OS X, watchOS a tvOS.

tim-cook-wwdc

Po ukončení slávnostného otvorenia konferencie, budú mať developeri možnosť diskusie s viac ako 1,500 členmi inžinierskeho tímu Apple. Taktiež sa developerom naskytne možnosť zúčastniť sa viac ako 100 technických prezentácií a praktických ukážok. Ale aj developeri, ktorí nevyhrali v lotérií budú mať šancu zúčastniť sa konferencie pomocou živého vysielania. Toto vysielanie sa bude zameriavať od zariadení iPhone, iPad až po Apple Watch a Apple TV.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.