Apple testuje dvojitý objektív fotoaparátu pre iPhone 7

Taiwanský server DigiTimes tvrdí, že Apple začína testovať nový typ fotoaparátu pre svoj pripravovaný iPhone 7. Ten by mohol obsahovať dvojitý objektív zložený z dvoch šošoviek fotoaparátu, čo by teoreticky umožnilo kvalitnejšie snímky pri menšej veľkosti senzora, či ďalšie vychytávky. Technológiu dvojitých objektívov vlastní izraelská spoločnosť LinX, ktorú Apple odkúpil minulý rok.

Apple už údajne obdržal testovacie vzorky nového senzora od svojich dodávateľov v Číne a Japonsku. Analytik Ming-Chi Kuo minulý týždeň predpovedal, že spoločnosť momentálne testuje dva modely väčšieho iPhonu 7 Plus – jeden s klasickým a jeden s dvojitým objektívom. Zatiaľ však nie je jasné, či sa nového typu objektívu vôbec dočkáme a či bude limitovaný len na 5,5-palcové zariadenie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.